Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стилиян става телевизионен коментатор

отпечатай новината

22.11.2013 17:15 | Видян 2433 пъти

Стилиян става телевизионен коментатор

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров ще дебютира като телевизионен коментатор в понеделник. Това обяви шефът на клубната телевизия на “Астън Вила” Джак Уудвърт. Двамата ще се справят с мача срещу “Съндърланд” следващата събота.
“С удоволствие ви съобщавам, че специален гост коментатор ще бъде Стилиян Петров”, написа в профила си в туитър Уудвърт.

Това предизвика буря от коментари от бивши и настоящи играчи на “Астън Вила”. “А сега да те видя какво ще облечеш”, написа бившият му съотборник Крис Сътън. Двамата имаха закачка заради облеклото на Крис по време на телевизионно студио, когато Стилиян го избъзика, че е с обувките отпреди 15 години.

“Браво, след мача ще слушам какво си казал”, написа и вратарят на “Астън Вила” Брад Гузан. Преди мача ще има пряко включване и от дома на Стан в Бирмигам, като по това време ще бъдат дискутирани очакванията за срещата. Джак си е пуснал и снимка от ранните години на Стан в “Астън Вила”, когато едва е пристигнал в английския клуб от шотландския “Селтик”. Димитър Бербатов твърдо ще води нападанието на “Фулъм” в домакинството на “Суонзи” утре.

“Знам, че ще е трудно да го събудя. Но от друга страна няма кой друг да ни даде класата отред. А знаете каква разлика може да ни даде играч като Бербатов”, заяви новият треньор на “Фулъм” Рене Мюлестен. В Англия отново започнаха слуховете за бъдещето на нападателя във “Фулъм”. Той твърдо искал да напусне Лондон, като имал сериозни оферти от турски отбори и дори от “Барселона”, пише 24 часа.

Снимка: Twitter

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !