Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Първанов не вдига телефона на Мариана Попова

отпечатай новината

22.11.2013 11:00 | Видян 2741 пъти

Първанов не вдига телефона на Мариана Попова

Мариана Попова получи пръстен с огромни диаманти и започна да си търси подходящи пантофи, с които да обикаля по цели дни и нощи просторния си замък в италианската провинция. Поне такъв беше планът на певицата, когато получи предложение за брак от годеника си – богатия италианец Ханес Перфлер. Във „ВИП Брадър“ той падна на колене със скъпарско бижу и обеща да заведе любимата си да живеят в едно от именията на баща си. Месеци по-късно от романтиката не е останала и следа, а приятели на Мариана са убедени, че цялата патаклама със сватбата е била само за напомпване на имиджа й.

„Няма да е пресилено, ако се каже, че Марианчето и Ханес въобще не се понасят напоследък. Не е случайно, че не сте ги виждали по официални събития. Той си стои повече в Италия, а тя се грижи за малката Мария. Двамата и дума не издумват за раздяла, защото това ще е вредно за бизнеса. Защо да правят драми, за да се хранят медиите. Затова и се кълнат при всеки удобен случай, че са заедно и така ще бъде до края на света“, с усмивка коментира близка приятелка на певицата, която доста успешно се изявява като ментор на по-млади колеги в риалити формата „Музикална академия“.

Самата Мариана съвсем наскоро беше спипана натясно с въпроса – кога най-сетне ще премине към организацията на сватбата, чиито основи бяха поставени във „ВИП Брадър“. Любимата изпълнителка на президента Георги Първанов твърди, че ще облече сватбената рокля, когато получи специален знак от съдбата. Мариана неведнъж е признавала своята изключителна суеверност. Тя нищо не прави, без да е сигурна, че провидението й е дало „зелена“ светлина.
Мариана и италианецът Ханес не бързат с брачния подпис

„Искам да се почувствам сигурна, че съм готова за сватбения купон. Подобно решение не бива да се взима прибързано. Ханес е доказал своята любов, той също знае, че може да разчита на мен.

Останалото е въпрос на организация. Но ще мина по този път, тъй като съм с много традиционни разбирания и не искам Мария да живее в семейството на мъж и жена, които сякаш са добри приятели, делящи си наема“, разказваше преди време Мариана.

След това свали пръстена и въобще спря да коментира евентуалната си сватба. Наскоро в „Музикална академия“ я попитали дали не е време да закара любимия си италианец в църквата и тя вдигнала луд скандал, че я разпитват на толкова интимна тема. Колегите й вече знаят, че не е добре да коментират този въпрос, и се съсредоточават върху коментари за прекалено дълго задържалото се циганско лято.

„Ханес от доста време е в Италия, но това се налага заради работата му. Бизнесът с вино изисква да пътува повече и в това няма нищо лошо. Когато си е тук, се прибира в апартамента ни. Дъщеря ни се радва на щастливо детство, за което заслуга имат и двамата й родители“, опитва да парира интереса към личния си живот Мариана Попова.

Пред по-близките си хора тя категорично заявява, че ще направи всичко възможно да спаси връзката си с Ханес, и то най-вече заради малката Мария. Певицата е убедена, че детето трябва да живее с двама родители и е готова на жертви в името на детското щастие.

„Целият проблем е, че Мариана е доста ревнива, а Ханес е апетитна хапка за търсачките на богати и добре изглеждащи мъже. Още при пристигането си в България той беше заобиколен от красиви бръмчалки. И сега не го изпускат от поглед, което няма как да не дразни Марианчето. Тя едва ли ще си позволи да изтърве толкова лесно италианския богаташ. Тепърва ни очакват интересни събития“, коментират близки на певицата, която наистина няма да се предаде без бой.

Тя самата има нелеко детство и знае какво е да живееш без родители. Баща й си отива от този свят, покосен от инфаркт, когато Мариана е едва на 15 години.

„Обожавах баща си и му бях ужасно ядосана, че ме изостави толкова рано. Не е лесно да нямаш подкрепата на татко си, когато си едва на 15. Само аз си знам как съм се измъкнала от дупката и как продължих напред. Никое дете не заслужава подобна участ. Още по-гадно е, когато здрави и прави родители насила съсипват семействата си и карат децата си да страдат“, просълзява се Попова, която все пак има шанса и след смъртта на баща си да намери по-възрастен мъж на когото да разчита и дори да нарича татко.

„Когато за първи път видях на живо Орлин Горанов, се изумих колко много прилича на баща ми. Дълго време не смеех да му споделя за тази прилика, но след един негов концерт отидох и всичко му разказах. Той се усмихна мило и заяви: „От днес нататък аз ще съм твоят настойник и можеш да ми викаш татко“. Не се шегуваше. В много важни! моменти съм разчитала на! помощта му. Дойде ли ни на гости, казвам на Мария, че дядо й е пристигнал. Тя също много обича Орлин“, разказва Мариана.

И все пак, мъжът, заради когото певицата натрупа национална известност, бе бившият президент Георги Първанов. Интимните им отношения, разкрити от пресата, вече са публична тайна, колкото и двамата да го отричат. Години по-късно Първанов изобщо не иска да се сеща за певицата. Според мълвата веднага след избухването на скандала, той просто спрял да вдига мобилния си телефон, когато мургавата изпълнителка го търси. Човек от администрацията му пък помолил Мариана да забрави, че някога го е виждала.

Източник: в. Укенд
Снимка: skandalno.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !