Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Ирина Флорин: Не коментирам дали съм взела най-високия хонорар в историята на ВИПа

отпечатай новината

15.11.2013 13:08 | Видян 3183 пъти | Гласували 1

Ирина Флорин: Не коментирам дали съм взела най-високия хонорар в историята на ВИПа

Ирина Флорин вдигна не само зрителския, но и интелектуалния рейтинг на ВИП Брадър и разшири аудиторията на предаването и Нова телевизия към по-висока класа, коментират всички. Певицата влезе и излезе със стил от предаването и е една от малкото личности, които са били съквартиранти, неуспели  да се изложат при престоя си в тв къщата.

Госпожо Флорин, много от феновете Ви вероятно са били изненадани от Вашето влизане във ВИП Брадър, който може да им се е видял под нивото на попзвезда от такъв ранг?
Аз не смятам така, за мен е важно, че успях да преборя страха си от влизане в най-известната къща в света, да подложа себе си на този експеримент. Преди влизането Андрей на Иван ми каза, че животът на всички участницисе дели на преди и след ВИП Брадър. Е, моят е абсолютно същият, дори е по-красив.

Вярно ли е, че сте взели най-високия хонорар не само в сезона, но и за всички издания на шоуто?
Това, разбира се, е конфиденциална информация, така че няма да коментирам точно тази тема.

Някои хора твърдят, че къщата била много малка, не можело да се диша?
Къщата въобще не беше малка, напротив - достатъчна и уютна за първоначалните 17 души. Даже трябва да ви кажа, че когато двама – трима си тръгнаха, тя сякаш се опразни. Много е комфортна. В кухнята имаше достатъчно уреди, голямо изобилие от качествена и различна храна. Не сме гладували.

Даваха ли тайно храна?
Веднъж тайно ни дадоха кошница колбаси Орехите и кошница сирене и кашкавал Тертер, докато "гладувахме". Изненадваха ни с шампанско Мое и Шандон, с камамбер и синьо сирене.

Какво друго остана скрито  за хората?
Не знам точно как са били изградени сюжетните линии, дори не искам и да гледам архиви, защото го преживях вече, останало е зад гърба ми. Това, което видях в къщата, беше начин да опозная нови хора, различни от обичайните за мен. Различни от моята среда. Не съм била предубедена към никого. Даже ми беше интересно, защото почти за никого не знаех нищо. Затова и първите седмици не бях толкова активна, повече слушах внимателно и наблюдавах. Първият човек, с когото веднага влязох в контакт, беше Мира, защото имахме общи неща. Говорихме за децата, за общи познати. Беше естествено да се сбилижим и с Иво, Ани и Джаред. А покрай тях и с Пламен. Така постепенно намерих хора, с които можех да разговарям. В същото време, Ваня прибра като многодетна майка постаналите. Тя им взе страха, бяха принудени да й служат вярно.

Зад кадър сигурно са останали показателни факти за съквартирантите, така ли бе?
Останаха емоции и действия, които не са били показвани, за да се спести достойнството на някои хора. Лично аз съм най-разочарована от олимпийските ни медалисти. Очаквах от тях малко повече самочувствие. В смисъл да не са дребнави. Оказаха се малко примитивни хора. Станка не можа да прости на Мира нещо, която сама я бе помолила да й каже. Защо я наричаше Скучубра. Не очаквах от Станка злоба. Очаквах, че олимпийците най-добре знаят да губят.

Осъдиха Ви жестоко заради пребиваването във ВИП апартамента – дали беше поради факта, че в общата спалня се хъркаше много и луксът да се спи отделно е бил ценна привилегия?
Бях десет дни в президентския апартамент, нямаше и две седмици. Измислиха си го за причина да ме номинират. Не бях аз избрала да спя там, а Биг Брадър ме въдвори. Естествено, че не се оплаквам. Там поне си отспах. Покрай този престой се научих да спя, докато няколко души хъркат и после, когато се върнах при другите, нямах проблеми.

Ставането наистина ли беше рано?
Ставаш по тъмно. Не знаеш колко си спал и колко е часът. Първата седмица в края всички бяхме страшно уморени.

Лесно ли е човек да бъде полицай – доста актуална тема в тези дни?
Никак не е лесно да си полицай. Свалям шапка на всички служители на родната полиция. То и пчеличка да си не е лесно. Ако трябва да следиш зорко за реда в кошера, в къщата, в държавата, при това непрекъснато - това е натовраващо. Радвам се, че всички ме уважаваха като комисар. Спечелихме най-високия бюджет за цялото шоу - 860 лева.

Каква и истината за престоя на Парис Хилтън и харесахте ли се двете?
Първата вечер тя беше с нас 2 часа, втората вечер – половин час. Първата вечер 2 пъти ме похвали за роклята – каза, че е уникална. Тя е по мой дизайн, правих я седмица преди шоуто. Влязох с червената, излязох с черната.

Остава ли нещо за спомен на съквартирантите – примерно специалните хавлии?
Нищо не сме взели. Между нас казано, не бих си и купила такава хавлия. Бях си взела възглавницата от вкъщи. Със специално разрешение, разбира се. Други екстри не съм имала - за два месеца изобщо не съм виждала детето и не съм излизала – една от малкото. Но пък синът ми ме изненада приятно – станал е студент по психология в Софийският университет, докато беше сам.

Другите носеха ли интересни неща от домовете си?
Ваня бе с 20 чифта очила като Елтън Джон. Беше голям стрес за нея, когато й ги забраниха за седмица. Лили не сваля миглите. Гримираше се 3 часа и се разгримираше по 3 часа всеки ден.

Научихте ли нещо полезно от 2-месечния престой в тв къщата?
Да, научих се да правя сладкиши и тесто за баница. Сега съм най-добра със специалитета Тиквеник с настъргани корички от лимон и портокал.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !