На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Рускини преследват Благо Георгиев

отпечатай новината

14.11.2013 17:30 | Видян 3818 пъти

Рускини преследват Благо Георгиев

Бившият двигател на българския национален отбор Благой Георгиев е секссимволът на руската Премиер лига. Отдаденият на Бог полузащитник запали с визията си хиляди красиви жени по футбола и ги накара да не пропускат негов мач. Благо Джизъса, както е известен у нас халфът, впечатли иначе консервативните рускини с многото татуировки по тялото си. Върху него са изрисувани разпнат Исус Христос, икона на свети Илия, както и множество църковни молитви. По него залитат най-вече привърженичките на „Амкар Перм“ и на бившия му клуб „Tepeк Грозни“, пише Галерия.

Сред най-известните почитателки на сегашния му отбор са победителката в конкурса „Мис Амкар 2008″ Мария Малих, Полина Захарова и Снежана Арметовец. Привлекателното трио симпатизираше и на другите български играчи, минали през Русия – Георги Пеев, Захари Сираков и Мартин Кушев. По Джизъса си пада и известната дизайнерка Анна Деречина. В руските издания се върти слух, че двамата дори са имали мимолетна връзка“. Причината е, че Благо се е съгласил да рекламира колекциите на модната диктаторка срещу скромната сума от 30 000 евро. Цената се сторила малка и на съпругата на футболиста Христина. Тя също се усъмнила в морала на мъжа си, тъй като вече на няколко пъти си изпати от него.

Преди време Джизъса заряза бременната си годеница, за да се прехвърли в леглото на фолк дивата Лияна. Набожният полузащитник захвърли всички правила на Църквата малко преди Рождество Христово. Благо се опита да замаже очите на жена си, подарявайки й тузарски апартамент и чисто ново „Ауди А8″. Тя обаче демонстративно му ги върна. Впоследвие Благо се извини и се прибра при семейството си. Изневярата подейства като обеца на ухото за Христина и сега тя го следи изкъсо. Според руските издания за фотосесията Благо се оправдал, че в момента не е в добра спортна форма и тези снимки можели да му върнат популярността, с което да направи трансфер и да се върне към големия футбол.

Конкуренция на фенките на Георгиев са тези на гранда „Зенит“. Преди време от клуба бяха спрели издаването на абонаменти за жени, тъй като разсейвали публиката и нямало добра атмосфера по стадионите. Това обаче не отказа красавиците, а ги сплоти още повече и сега те са най-многобройните в Русия. Фенката на московския ЦСКА стана популярна в цял свят, след като се снима за „Плейбой“. Освен с красотата си тя блесна и като звезда в риалити формата „Сървайвър“. Таня се изживява още като певица и водеща на военно предаване.

От по-непретенциозните клубове впечатление прави брюнетката Хус Алина. Тя симпатизира на „Кубан“ и твърдо държи на своя отбор. Това не остана недооценено и през 2011 година красавицата беше избрана за номер 1 в първия в историята на руския футбол мажоретен конкурс за красота „Мис Висша лига“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !