Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мишо Шамара: Станка и Тервел са най-достойните в Къщата

отпечатай новината

08.11.2013 17:33 | Видян 2620 пъти | Гласували 1

Мишо Шамара: Станка и Тервел са най-достойните в Къщата

Михаил Михайлов, известен още като Мишо Шамара, е един от първите рап изпълнители в страната ни. Родом от Варна, 40-годишният Мишо се занимава в началото на кариерата си едновременно с музика, танцова школа и продуциране. Известен е у нас като единствения, правил музика с едни от най-големите имена от световната ар енд би сцена, а именно Снуп Дог и Ди Ем Екс. През последния месец и половина го гледахме в риалити предаването ВИП Брадър. Той отпадна след битка за останаване със Станка Златева, Мира Радева, Ирина Флорин и Пламен.

Защо реши да участваш във ВИП Брадър 2013?
Защото ми предложиха пари. Беше много интересно. Поканиха ме да участвам в Къртицата и в същия ден ми направиха много по-добро предложение от Брадъра. Естествено приех. Това си е причина, имам нужда от пари да си нахраня семейството, да си върна борчовете, които съм натрупал.

Очакваше ли, че ти ще излезеш?
Не, но не се и трогнах. Хубаво е да излезеш малко преди финала, защото който остане – се превръща в сянка на победителя. Аз знаех, че победител не мога да бъда, защото съм противоречива личност.

Как се чувстваш, след като напусна Къщата?
Ами страхотно, щастлив и свободен. След като излязох, се напих зверски заедно с мои приятели, с които обикаляхме заведения цяла нощ. Жена ми и децата страшно се зарадваха, като ме видяха.

Ти лично каква оценка даваш за представянето си в риалитито?
Няма как да играеш два месеца. Ти си това, което си. Говорих с близките си – с майка ми, с жена ми, и те ми казаха, че съм показал това, което съм. Влязох с огромен багаж на омраза и част от него вече се е стопил, но продължавам да си нося кръста заради позициите си.

Като че ли вътре зрителите видяха едно друго твое лице?
Аз в живота съм си много мирен и кротък. Но когато има някаква несправедливост, скачам направо с бутонките, излизам извън кожата си. Доста контролирано правя тези войни. Ако направя скандал, то е заради общия интерес. Опитвам се да прокарам моите тези. Благодарение на моя рап и на моя медиен опит, съм изградил един различен начин на комуникация с хората, но той е успешен и ми помага да постигна каузата, за която се боря. Имам кауза в този живот, за която хората знаят.

Защо се отказа да се подложиш на детектора на лъжата?
Аз не се отказах, а продуцентите го направиха. Аз казах, че ги чакам и да пишат една декларация, ако не искат да се подложат на детектора на лъжата заедно с мен, да кажат: Ние не искаме. Защото аз ще дам и знам какво ще покаже детекторът, защото знам какво съм направил, но аз все пак нямам медия, за да е важно моето мнение. Те попаднаха в моя капан, защото аз още като влизах знаех, че ще ми направят детектор, тъй като ми е ясно мисленото на такива хора. Просто ги чаках да го пуснат в ефир и когато помислят, че са ме хванали по бели гащи и че няма връщане назад, им казах: Ок, аз ви чакам и искам и вие да сте с мен на детектора.

Кой ще победи във Вип Брадър?
В предаването има противоположност на характерите. Едните са пълни идиоти, измекяри, долни личности, а другите са тези, които са свестни, борбени, с достойнство - като Станка Златева и Тервел Пулев. Станка е един от най-силните играчи в шоуто. Тя е по-мъжкар от всички мъже в Къщата. Истински лидер е, думата й тежи на мястото си. Прекалено пряма е, но съм сигурен, че тя е основен фаворит за победа.

Според теб на Пламен мястото не е вътре?
Да, Пламен е един използвач и изключително прост човек. А с Мира прави каквото си иска, а тя, ,щото е луда, взе, че се влюби в него.

Защо хората го подкрепят?
Хейтър е, нормално е да го подкрепят. Тук има сблъсък на ценностите. От една страна е шампион, а от друга има един, който не знае дори името на Васил Левски. Човек, който показва в прав текст как се прави предателство. Подиграва се с хората. Опитваше се да стъпи върху всеки един. Не знам какъв трябва да си, за да гласуваш за този. Същите ценности изповядва и Мира Радева, която стои зад това човекоподобно. Смее се единствено, за да се смее, а не защото е смешно. Пламен е най-изкуственият човек, заедно с Мариан, който е в още по-лоша позиция, стоящ като негов подчинен.

А какво мислиш за Мира?
За нея светът започва с Мальовица и свършва в офиса. Тя е много меркантилен човек, супер конформист. Освен това беше и много голям позьор. Мира чакаше момента, в който да ме атакува, за да ме изкара тъп или човек, който вменява омраза и използва за това Пламен. Тя е човекът, който е вкаран вътре, за да ме дискриминира. Аз смятам, че тя като излезе, няма да има повече бизнес.

Успя ли вътре да създадеш истински приятелства?
Да, със Станка, Тервел, Стойко и Йоана, която познавам отдавна. С Ирина също мисля, че ще продължим да имаме хубави взаимоотношения.

В един разговор с нея спомена, че искаш да се откажеш от музиката?
Човек понякога е твърде емоционален, бях изпаднал в депресия. Мислех си, искам да правя и нещо друго. В музиката какво повече да направя? Искам някаква нова тръпка. Искам да стана пилот, да обиколя света, да вдишам аромати, които не съм вдишвал досега, искам да ям плодове, за които дори не знам, че съществуват. Искам за малко да изляза от България.

Ако те поканят в някаква бъдеща политическа формация, ще приемеш ли да участваш?
Ами мен са ме канили много пъти. Досега не съм се изкушавал. Не знам дали бих бил полезен за една политическа партия. Аз съм лошото момче, буен съм и мога да причиня повече вреди, отколкото ползи. На мен политиката не ми е любов. Като рапър не бих се натрапвал на обществото. Ако някой харесва музиката ми, чудесно, но не досаждам. В телевизиите така или иначе има неписано правило да не ми въртят парчетата. Що се отнася до политиката – не знам дали имам потенциала да се занимавам с нея. Да не навредя с моите опити на ситуацията. Не знам дали имам потенциал за политик и не знам дали ще издържа на изкушенията, които предлага политиката. Мисля, че съм достатъчно пораснал и видял да мога да издържа, но все пак дяволът има много лица и може да те подхлъзне по някакъв начин. Важно е да не вредя на обществото.

В днешно време е трудно за творците и музикантите. При теб как е?
Аз добре се справях, допреди mp3-ките да съсипят всичко, но винаги съм намирал начин да се справям. Изхарчил съм милиони, но не съм станал милионер. Още в първата си свободна вечер извън Къщата имах участие, така се прехранвам. Но  като ходя по участия, всички пари си ги давам за пътни, а там като отида, живея на кренвирши и хляб. Работя и пътувам 25 дни в месеца. Едва виждам семейството си. Ей сега, от ВИП Брадър, имам добър хонорар, ще мога да се стабилизирам малко и да си върна борчовете. Аз живея в панелка, колата ми струва 8 хиляди лева. Сигурно вече и по-малко. Едвам си изплащам кредитите.

Имаш брак от 20 години. Как се поддържа любовта толкова време?
Имали сме трудни моменти. Но аз съм срещнал най-прекрасното момиче на света. Преживели сме една раздяла, заради мои глупости. Изневерявал съм, но моята жена ми прости, даде ми втори шанс и оттогава я обичам безрезервно.

Как протича обикновено денят ти?
Ставам, мия зъбите, фитнес, фейсбук и се опитвам да работя.

Опиши себе си с няколко думи...
Свободен човек.

Какво не знаят хората за теб?
Ще го видим вътре. Не съм строг баща.

Най-добрите думи, които са казвали за теб?
Мога да кажа най-лошите.

Кои са най-добрите ти приятели?
Конса, Сарафа, Шошо, Дани и жена ми, на първо място.

С какво се гордееш?
С децата си. Не съм пускал аванта на никого.

Ако можеше да върнеш времето назад какво би променил?
Не бих станал известен.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?
Да гледам филми. Да чета история.

Кой е най-запомнящият се миг в живота ти?
Два са. Раждането на децата ми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !