Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Тити Папазов и звезда на НБА тренират с Наско от X Factor

отпечатай новината

06.11.2013 14:30 | Видян 2270 пъти

Тити Папазов и звезда на НБА тренират с Наско от X Factor

Тити Папазов и бившата звезда на НБА Джумейн Джоунс ще видим в утрешния епизод на X Factor. Причината е баскетболният и рап талант в шоуто – Наско, който е настоящ състезател на варненския „Черно море” и един от обещаващите млади състезатели в клуба.

„Най-добрия баскетболен треньор на България” – така Наско определи Тити, който на свой ред сподели, че 16-годишният финалист определено има качества и като баскетболист, и като музикален изпълнител. В това треньорът на „Левски” категорично се убеди, след като  проведе лична тренировка с Наско и отбора на „сините”. Към тях се присъедини и една от звездите на НБА и настоящо крило в „Левски” – 203-сантиметровият Джумейн Джоунс. Американецът е бивш състезател от професионалната NBA лига, което е и мечтата на Наско – някой ден да играе за любимия си отбор Чикаго Булс.

Любимо парче ще изпее Наско и на концерта на X Factor в четвъртък, когато талантите ще изпеят любими песни по свой избор. Thrift Shop на Macklemore & Ryan Lewis ще чуем от най-добрия рапър в шоуто. Теодора ще се развихри в латино стила с Глория Естефан и нейния балет от школата на Мигел, където тя преподава. Иван отново ще бъде оригинален с Get Lucky, a Мартин – вдъхновен от срещата с Том Джоунс, ще изпълни негово парче.

Бони Тайлър, Пусикет Долс, Васил Найденов, Филип Киркоров, Ники Минаж и Дженифър Хъдсън ще бъдат другите изпълнения в четвъртък от 21.00 часа по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !