Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бисеров тежко болен

отпечатай новината

05.11.2013 15:30 | Видян 2141 пъти

Бисеров тежко болен

Заместник – председателят на ДПС Христо Бисеров подаде оставка, съобщиха от централата на партията. Молбата за оттеглянето му е приета от почетния председател Ахмед Доган и настоящия Лютви Местан. По всяка вероятност Бисеров ще се откаже и от поста си на депутат в 42-о Народно събрание, като да заеме неговото място ще бъде извикан следващият кандидат от избирателните списъци в Шумен, пише skandalno.net.

Христо Бисеров е категоричен, че причините за напускането му са чисто лични и в никакъв случай не са политически. Въпреки изказването му запознати със ситуацията заявиха, че е много възможно да се е договорил с представители на някоя от новоизгряващите политически сили, които без съмнение ще се възползват от натрупания през годините опит.

Според достоверни източници, основната причина за оттеглянето на Бисеров е рязко влошаване в здравословното му състояние. Източниците на информация твърдят, че той е развил много тежка форма на рак, което не му позволява да продължи активната си дейност на политическата сцена.

До този момент Христо Бисеров изпълняваше длъжността заместник – председател на Народното събрание, както и председател на парламентарната правна комисия. Самият той по образование е юрист, роден в Хасково през 1955 г. Кариерата си на политик започва в Зелената партия, която в онези години е част от голямото семейство на СДС. След разрив с тогавашния председател на сините Иван Костов напуска и преминава в редиците на ДПС.
 
Снимка: dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !