Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Звездите от "Африка" купонясват във вилата на Теди Кацарова

отпечатай новината

29.10.2013 15:30 | Видян 3522 пъти

Звездите от

С богато меню посрещна Теди Кацарова участниците от риалитито "Африка" в семейната вила в с. Борима в Троянския балкан. От предната вечер била накиснала боб, но за всеки случай спретнала и една леща, направила печени картофи с розмарин, постен гювеч, пилешки пържоли и един арабски специалитет с патладжани, кисело мляко и тахан. Милена Славова пък донесла и ребра, а на сутринта направила баница за закуска, пише 24 часа.

Първа във вилата пристигнала домакинята заедно с Диляна Попова и Юлиан Костов и се заели с подготовката на терена. После дошли и всички останали без проф. Пимпирев, който в момента е в Исландия, близначките Доротея и Емануела, Николета и Явор Бахаров.

Преди купонът да започне, всички отишли на панаира, който се провежда по традиция по това време на годината в селото, и предизвикали фурор с появата си. Раздали десетки автографи, снимали се с фенове, дори се подписали на тениската на едно детенце, което не носело лист в себе си. "Стреляхме и на стрелбищата. Даже Бобо ми спечели играчка, а Юли спечели за Диляна", смее се Теди Кацарова. Купонът в къщата продължил до 3 сутринта, а на следващия ден всички потеглили обратно към София.

Снимка: 24 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !