Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Зара ще ражда в София

отпечатай новината

28.10.2013 11:00 | Видян 2906 пъти

Зара ще ражда в София

Скандалната варненака Зара, която оплете в мрежите си не един богаташ, си е в София и не се укрива в Дубай, както се тръби в софийския хайлайф. Зара е бременна от съпруга на моделката Цвети Бранкова, но няма намерение да ражда в Дубай. Красавицата ще се довери на български лекари, за появата на първото си дете.

Неотдавна тя сама призна в тв предаване, че е бременна. По-късно стана ясно, че бащата е бизнесменът Иван Танев, който има три деца от топманекенката ни от 90-те Цвети Бранкова, която лансира своя модна марка.

Иван Танев е син на Георги Танев - бивш земеделски министър в кабинета на Беров. От миналата година Иван Танев е обявен за национално издирване и с червена бюлетина на Интерпол заради крупни измами с ДДС. Според пресата далавераджията се укрива в Дубай и там си харчи парите. Клюкари разнасят, че бебето е било заченато в 7-звезден хотел в Дубай, където варненката се беше настанила, за да е близо до любовника си. Тъй като тя няма да може да пътува заради напредването на бременността си, двамата ще трябва да останат разделени за няколко месеца.

Секси брюнетката вече не приличала на себе си, твърдят очевидци. Тя е понадебеляла от бременността, а лицето и безформено от многото пластики. Трудно можело да бъде разпозната дори и по улиците. Зара шофира луксозен джип Порше Карера и винаги е с тъмни очила.

В тв среди пък се говори, че продуцентите на Биг Брадър издирвали варненката под дърво и камък, за да я вкарат в предстоящия нов сезон на риалитито. Те се въоражили с търпение и приготвили шестцифрена сума, за да успеят да я убедят да влезе в Къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !