Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Рут напуска Музикална академия?

отпечатай новината

24.10.2013 15:30 | Видян 2401 пъти

Рут напуска Музикална академия?

Рут Колева, която е ментор на групата на младите и неизвестни изпълнители, е на път да напусне шоуто завинаги, и то по свое желание, научи vsekiden.com. Емоционалната певица била на прага на нервна криза след жестоките престрелки между нея, от една страна, и журито и Кичка Бодурова, от друга. Почти всички възрастни звезди в къщата на „Музикална академия" открито обиждат Рут, като най-отдадени в нападките срещу Колева са Жоро Христов и Здравко от „Ритон".

Причина за избухналия скандал по време на последния лайв на предаването беше реплика на Рут към участниците от нейната група, че журито толерира единствено възрастните изпълнители и че Кичка Бодурова е пяла много фалшиво на последния голям концерт. „Вие, госпожо Бодурова, на тази сцена се представяте плачевно", каза без притеснение младата певица. Това все едно взриви бомба в лицето на съдиите, които в общ вопъл скочиха срещу способностите на самата Рут да пее.

Цялата разправия премина в грозни обиди и подигравки между млади и стари, които в един момент накараха дори Люси Дяковска да закрие очите си от срам, а Фънки да възкликне: „А бе, хора, вие полудяхте ли?".
Рут на няколко пъти обяви, че ще напусне шоуто, ако е такъв трън в очите на съдиите. Тя дори демонстративно се изправи, уж да си ходи, но бе спряна от Иван и Андрей, които й казаха, че настояват да остане. Все пак певицата до края отстояваше тезата си, че нищо не я спира да напусне шоуто.

След края на живото предаване червенокосата певица отишла при продуцентите на „Музикална академия" и заплашила, че ако обидите срещу нея не спрат, тя не само ще си тръгне, но и ще ги съди за морални вреди. Рут вече прибрала своя хонорар за участието и нищо не я спирало да си бие камшика. И все пак Иван и Андрей й припомнили, че има договор, който трябва да изпълнява, и не може да си тръгне, без да плати неустойки. Рут пък настоявала, че достойнството й е смазано пред очите на цяла България и няма никакъв мотив да остане.

В крайна сметка склонила да издържи още малко, единствено защото в крайна сметка журито подкрепи Мария, която бе от нейната група. Въпреки че дори при този щастлив финал Жоро Христов не пропусна да подкачи менторката с думите: „Спасихме Мария, но не благодарение на теб". Самата Кичка пък се зарече, че който се е заяждал с нея, добро не е видял, защото имала много почитатели.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !