На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Етажна собственост" с 13 номинации на фестивала "Златна бленда"

отпечатай новината

23.10.2013 14:20 | Видян 2604 пъти | Гласували 1

Етажна собственост

Комедийният сериал "Етажна собственост" получи цели 13 номинации в различни категории за наградите "Златна бленда"! Първите награди на публиката ще раздадат отличия на най-добрите български сериали и филми. Междувременно "Етажна собственост" се превърна в първия български сериал, който ще се качи и на театрална сцена. Премиерата на постановката "Етажна гроздова" е на 13-ти ноември на Открита сцена "Сълза и смях" в София.

На наградите "Златна бленда" любимите съседи, които разсмиват зрителите вече две години от ефира на Нова телевизия, имат обща номинация за "Най-добър сериал". Актьорите Антон Радичев и Явор Гигов, които иначе си партнират в сериала, ще влязат в пряка конкуренция един с друг в категорията "Крал на комедията", където са номинирани още Кръстьо Лафазанов, Любомир Нейков, Филип Аврамов и др.

В категорията за комедийна актриса Милена Маркова от "Етажна собственост" се състезава със Стоянка Мутафова, както и с Татяна Лолова, Силвия Лулчева и Ева Тепавичарова. Милена Маркова е номинирана и в още две категории - "Фаталната жена на България" и "Най-гореща двойка". В последната категория Милена дели номинацията с екранната си половинка Стефан Иванов от "Етажна собственост", който в сериала влиза в образа на коравия мъжкар Пешо.

Двамата станаха любимци на публиката от екрана и от сцената, където си партнират също толкова успешно. Актьорът Стефан Иванов получава номинация и за "Лошото момче на България". Заради сексапилното си излъчване и интересна визия Стефан често влиза в ролята на лошото момче за радост на дамите, които освен от "Етажна собственост" и "Стъклен дом", го познават много добре и от театралната сцена. "Етажна собственост" е номиниран и в категориите за "Най-грабваща история" и "Най-запомняща се реплика". Гласуването за номинациите продължава още седмица, а самата церемония ще се състои на 9ти ноември.

Изненада направи екипа на сериала "Етажна собственост" за своята публика като обяви качването на съседите и на театрална сцена с постановката "Етажна гроздова", която зрителите могат да гледат, докато очакват петия сезон на тв поредицата по Нова. Сюжетът на представлението е създаден специално за театрална сцена от Иван Ангелов, режисьор е Тодор Николов, а продуцент - Краси Ванков. Зрителите могат да се запознаят лично със своите любимци още на премиерата на "Етажна гроздова" на 13ти ноември, а после и на 27ми ноември на сцената на "Сълза и смях" в София. Билети вече се продават на касата на театъра. От декември представлението тръгва на турне и в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !