Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мария Илиева се надпява се с актьорите от Революция Z

отпечатай новината

22.10.2013 14:30 | Видян 3749 пъти

Мария Илиева се надпява се с актьорите от Революция  Z

Мария Илиева, Надя от Deep Zone, Вяра Атова и Елена от Ice Cream се забавляваха заедно на кароке в столичния Bedroom club. Към  певиците се присъединиха и актьорите от филма „Революция Z” – Иван Тишев, Иван Иванов, Мона Недева и Джулия Бочева. Младите надежди на родното кино не само се забавляват в заведението, но и снимат тийнейджърската лента там.

Заедно с тях на караоке партито бе забелязан и синът на продуцента на сериала Димитър Гочев – Радослав, който е опаратор в „Камера”. Наскоро Гочев-младши и Мона Недева потвърдиха връзката си, така както това направиха преди тях актьорите от поредицата - Джулия Бочева и Никола Стоянов. Всеки понеделник, когато в София нощният живот е замрял,  купона в Bedroom club е в разгара си.

Именно тогава клубът се пълни и с едни от най-популярните личности у нас. Парти вечерта в понеделник е с най-добрите караоке диджеи за 2011-та година - Игор и Иван. Двамата, актьори по професия, гарантират изключително шоу и много изненади, придружени с най-добрите музикални парчета на всички времена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !