Бременната Гани си пийва вино за тонус

Джулиана Гани пие по половин чаша вино на ден, въпреки...

Иво Аръков левитира

Водещият на „Мармалад“ Иво Аръков до толкова...

Яне Янев се развежда

отпечатай новината

07.10.2013 15:50 | Видян 2614 пъти

Яне Янев се развежда

Лидерът на РЗС и бивш придворен глашатай първо на Алексей Петров, а сетне на Бойко Борисов – Яне Янев, се развежда. Близки до семейството на политика разкриха сензационно пред журналисти, че в последните 3 месеца той и съпругата му Галя не били в цветущи взаимоотношения и бракът им бил пред разпад, пише Уикенд.

Въпреки, че съвсем наскоро роднините от Сандански отрекоха да има раздяла между съпрузите, близки техни приятели подшушнаха, че Яневи изпадали често в гръмогласни кавги. Незавидното финансово положение на политика напоследък било в основата на разрива в семейството. След напускането си от луксозната централа на РЗС на „Дондуков” 15, Янев се скитал из офисите на агенциите за недвижими имуоти, търсейки друго, но по-евтино помещение за партията си, останала със символична държавна субсидия след падението на последните избори.

Съпругата му Галя пък го виждала все по-рядко, тъй като все стояла на село, за да помага на майка си в грижите за домашните животни. Лъскавите коктейли в столицата и срещите с други представители на политическия елит обаче й липсвали чувствително и това отключило сприхавата нотка в характера й. Янев пък не понасял някой да му повишава тон и да му търси сметка. Въпреки че отрича да се е омъжила за него в търсене на популярност, слава и добри пари, Галя напоследък загубила респекта от съпруга си и често му подвиквала, че повече не може да го издържа.

Допълнително напрежение между тях внесли и неуспехите им в опитите да се сдобият с наследник, твърдят запознати. Двамата са женени от май 2011 г. и досега дори не се е появявал слух за бременност. След като не успя да влезе в 42-то Народно събрание, Янев на няколко пъти обещаваше, че ще бъде по-често до благоверната си и ще й обръща повече внимание. Справка за телевизионните му участия напоследък обаче сочи, че бившият депутат предпочита да прекарва времето си повече в София по студията на медиите, отколкото при Галя.

Според запознати той често отсяда и на раздумка при лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, с което още повече вбесява съпругата си. Тя се опасявала, че опозиционният шеф подкокоросвал Янев да продължи да се занимава с политика. „След изборите Галя се молеше той да се захване със земеделие и стопанство”, кахърят се близките до семейството. Младата съпруга на екс-депутата го виждала като добър управител на ранчо в Сандански, където все още се радвал на уважение сред местните. Разочарована от непрестанните опити на Яне да се класира на върха в политиката, съпругата му Галя била твърдо решена, че ще си търси сама късмета, като няма да разчита на благоволението на Янев да я подкрепя в аграрното начинание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !