Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кичка Бодурова нарече Рут Колева "bitch"

отпечатай новината

27.09.2013 17:30 | Видян 3769 пъти

Кичка Бодурова нарече Рут Колева

Най-новото риалити в ефира стартира тази седмица с три грандиозни концерта с участието на златните български гласове, модерните хитови изпълнители и неизвестни талантливи претенденти за слава, които ще се борят в продължение на три месеца за любовта на публиката и голямата награда от 100 000 лв.

С впечатляващите и не толкова изпълнения на звездите, професионалната и откровена оценка на журито и зрителския вот  вече се родиха и първите конфликти в творческия клас на академията. Легендите на нашата сцена очевидно се чувстват сериозно застрашени от модерните хитови изпълнители и техните протежета. Стигна се дотам, че Кичка Бодурова нарече Рут Колева "bitch" (кучка).

Татуираният Любен пък обвини Етиен Леви, който за кратко му е преподавал, че разбиранията му са остарели и не го е научил на нищо. Петя Буюклиева пък не си спести коментарите по адрес на Сантра, за която директно заяви, че е пяла фалшиво: "Това са новите звезди на България, половината не могат да пеят на живо", възкликна атрактивната прима.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !