Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лора сияе след раждането

отпечатай новината

26.09.2013 17:30 | Видян 5226 пъти

Лора сияе след раждането

Синът на Лора Крумова и приятелят ѝ Сотир Марков, който се появи на бял свят миналия четвъртък, 20 септември, вече си е у дома. Папараците документираха изписването на малкия Явор, който се роди в частната болница "Свети Лазар" с мерки като по учебник – 3,650 кг и 51 см.

За изненада на докторите, които са се нагледали на всякакви семейни панаири от роднините на ВИП клиентите си, във вторник по обяд Лора и 5-дневното ѝ бебе бяха посрещнати единствено от таткото Сотир. С огромна торта и хартиен плик, пълен с лакомства за лекарите, приятелят на Лора влетя в болницата. Минути след това Сотир излезе, за да вземе бебешкото кошче на Явор, пише Уикенд.

Според запознати таткото Сотир, който е инструктор по сърф, стоически издържал гледката от раждането на сина си. Той, заедно с колежката на Лора Галя Щърбева, неотлъчно били до тв водещата до изписването ѝ. Лора и Сотир са двойка вече повече от пет години, а цяло лято прекараха в очакване на първородната си рожба в созополския къмпинг "Градина", където таткото на бебето има уиндсърф училище.

"Бебето е много сладко. Явор е дете с характер и от първия момент показа, че той ще диктува ситуацията у дома. Първите дни плачеше, сега е по-спокоен. Има страхотна усмивка"”, не може да се нахвали радостната Лора. Детето е кръстено на бащата на Сотир.

Все още не е ясно кога Лора Крумова ще се върне на екран. Според колегите ѝ тя ще се присъедини към екипа на Би Ти Ви още през март догодина, когато бебето малко поотрасне. В момента телевизията няма водещ на предаването й и пуска филми в събота и неделя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !