Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Дачо не обжалва екстрадацията си

отпечатай новината

26.09.2013 11:30 | Видян 1923 пъти

Дачо не обжалва екстрадацията си

Данаил Игнатов - Дачо, по-известен като доведен син и бивш любовник на певицата Софи Маринова, не е обжалвал решението на Врачанския окръжен съд да бъде екстрадиран в Италия, съобщава „Монитор", като се позовава на информация от Софийския апелативен съд. На Апенините издадоха европейска заповед за ареста му и на 21 август т.г. той бе задържан във врачанското село Алтимир, където живее, пише blife.bg.

Обвинението срещу него е за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици, действала в чужбина.

Делото бе отлагано два пъти поради искането на адвокатката на Дачо съдът в Милано да изпрати писмени гаранции, че след като той бъде разпитан, ще го върнат до българската граница на техни разноски. Такова уверение е било дадено от магистратите и на 18 септември врачанските съдии разрешиха екстрадирането му.

Игнатов твърди, че не е извършил нищо нередно. По думите му за времето, в което италианските власти посочват, че е извършил престъпленията, свързани с наркотици, той е бил на гости при братовчедка си Любка, която живее на Ботуша. Софийският апелативен съд вече остави Дачо зад решетките с мотив, че има опасност да се укрие.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !