Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Робърт Патинсън "реве" че няма плочки

отпечатай новината

16.09.2013 16:40 | Видян 1488 пъти

Робърт Патинсън

Британският актьор и секссимвол Робърт Патинсън разкри в интервю, че въпреки нежеланието си е започнал да ходи на фитнес, за да демонстрира видимо по-стегната физика в няколкото интимни сцени, които му предстои да заснеме за следващия си филм, пише Lifestyle.bg.

В момента 27-годишният актьор финализира втория си кино проект с Дейвид Кроненбърг след Cosmopolis - Map to the Stars, в който си партнира с Джон Кюсак, Миа Васиковска, Джулиан Мур, Кари Фишър и др. Филмът ще излезе по екраните през 2014 г., когато ще може да бъде видян и в лентата Mission: Blacklist. Вече е потвърдено участието му и в две кино продукции с премиерни дати през 2015 г. - Queen of the Desert и Hold on to Me.

"Мисля, че понякога не получавам дадена работа заради това, че не ходя на фитнес. Аз буквално съм единственият актьор в Лос Анджелис, който не притежава пакета от шест плочки. Въпреки че това скоро ще се промени. В следващия ми филм имам три интимни сцени, заради които трябва да вляза във форма", споделя Патинсън в интервю за Harper's Bazaar Arabia.

"Въпреки че се заех да го правя, все така се чувствам неудобно и смятам, че доста смотано - правя го единствено по задължение, това е всичко", уточнява актьорът, който наскоро се премести в новото си имение в Бевърли Хилс, увеличавайки в прекия смисъл на думата дистанцията между себе си и бившата си приятелка Кристен Стюарт, пише avtora.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !