Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Годжи с ново гадже

отпечатай новината

12.09.2013 17:15 | Видян 2565 пъти

Годжи с ново гадже

Две нови придобивки е регистрирал в последните месеци Георги Милчев – Годжи. Басистът на "Ку-ку бенд" се е обзавел с любимите играчки за всеки мъж – количка и женичка, заловиха го в крачка вечно будните папараци на Уикенд.

Дясната ръка на Слави Трифонов е подменил модела на колата си, но не е изневерил на изпитаните немски машини. Доскоро Милчев пърпореше из София с типично женски автомобил – червен "Форд Фиеста" с врачанска регистрация, а преди него шофираше БМВ кабрио, регистрирано в Ямбол. От няколко седмици обаче минал на "Мерцедес", макар и овехтял.

Според запознати шоуменът си е купил на старо бавареца за не повече от 8-9 хил. лева, тъй като германският автомобилен концерн отдавна изтегли модела от дилърите си. "Мерцедес" пусна на пазара Е270 през 2002 г, но само три години по-късно преустанови производството заради всевъзможни дефекти, най-често проблеми с турбината и скоростната кутия. Годжи обаче нямал подобни притеснения, тъй като често сменя колите и с новата я изкара до зимата, я не, предполагат от обкръжението му.

Зад волана на новия му автомобил папараците засякоха Георги Милчев в обичайния му периметър около малкото НДК. Криводолецът паркира мерцедеса си на метри от клон на популярна банка, но не сметна за нужно да спази разпоредбите за "Зелена зона", в която попада районът там. Вероятно, защото бе предвидил, че ще приключи работата си в банката за не повече от 5 минути, Годжи се отказа да вкара левче в сметката на "Центъра за градска мобилност".

Милчев редовно ползвал услугите на банковия клон, коментираха лелки от съседно магазинче. "Сигурно си плаща някакви вноски – по кредит или по лизинги. Но може и на родителите си в Криводол пари да изпраща", одумаха го те.

След като приключи с разплащанията, Годжи поде операция "Чистота". Музикантът явно бе ползвал купето в колата си дълго време и за кошче за отпадъци, тъй като измъкна от него цял найлонов плик с пластмасови чашки от кафе и други дребни джунджурии. Поводът се оказаха чифт дълги крака.

Шофьорът точно бе приключил с почистването на "Мерцедеса" и към него със забързана крачка се прицели дългокоса брюнетка. "Нищо чудно да е някое ново гадже. Ех, дано най-накрая се намери едно свястно момиче и за него, че депресията след раздялата с балерината Станислава, го измъчи и съсипа", коментираха приятели на музиканта.

С двамата пасажери на борда си "Мерцедесът" се насочи към Ботевградско шосе. "Може дестинацията им да е била хотел "РИУ" в Правец, където да са се отдали на плътски удоволствия", подметнаха ехидно от компанията на музиканта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !