Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Жени плаче за Тачо в ефир

отпечатай новината

09.09.2013 13:00 | Видян 2781 пъти

Жени плаче за Тачо в ефир

Жени Калканджиева най-после показа колко е съсипана от раздялата с мъжа си Тачо. Тя плака за него на живо в ефира на ТВ7.

Миската беше обещала да разкаже цялата истина за развода си само в собственото си предаване „Жените говорят". Тя обаче не можа да издържи разговора по болезнената тема, без да се разплаче. Запитана дали все още обича мъжа, който й изневери, Калканджиева призна: „Естествено! Това ще бъде една любов, която никога няма да приключи". При тези думи тя закри лицето си с ръце и избухна в сълзи. Наложи се дори да излезе от студиото, за да се успокои.

Жени обаче не беше единствената, която се разплака в ефир. Катето Евро също се обля в сълзи, признавайки: "Ами, на мен пък ми е много мъчно, че се разделяте! Аз плача и на филми, и на сватби и на всичко!" Тя също излезе от студиото, уж за да си "бърка соса бешамел", който готвеше.

Малко преди драматичното си бягство от камерите Жени призна, че все още живее с Тачо и е дала заден за развода. Отначало била категорична, че на 1 септември подписва документите. След това обаче заради детето решила да продължи още малко брака си.

„След 2-3 дни той заминава за чужбина. Ще поживеем отделно един от друг година-две, после ще решим дали ще се развеждаме", сподели бившата миска. Тя дори не иска да казва на малкия Жорко, че с баща му се разделят. Щяла да го лъже, че той пътува по работа, с надежда, че рано или късно ще се върне при нея.

Жени уж не била разочарована от изневярата на мъжа си. Тя не била ревнива и никога не била живяла с мисълта, че той ще й е верен цял живот. Според нея причина за раздялата им била липсата на разбирателство, която изнервяла и двамата. Тя от цяла година не се чувствала удовлетворена от връзката си.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !