Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Сталоун: Ставам по-силен, когато съм в България

отпечатай новината

13.08.2013 10:45 | Видян 2320 пъти

Сталоун: Ставам по-силен, когато съм в България

Поредната част от холивудската екшън продукция на "Непобедимите" започва да се снима в България. Първи от звездния актьорски състав пристигна Силвестър Сталоун, съобщи БТВ.

Всички екшън величия ще се съберат у нас най-късно до края на месеца. А освен, че е част от актьорския състав, Силвестър Сталоун е и сценарист на "Непобедимите 3". Холивудската звезда беше във видимо добро настроение и с удоволствие отговори на няколко въпроса на журналистите.

Запитан дали е уморен от полета, той каза: "Неееее, шегувате ли се!? Ставам по-силен, когато съм в България. Харесвам хората, въздуха, харесвам виното. И прекарах в Европа последните 10 дни, така че съм готов".

Снимките на филма най-вероятно ще започнат на 19 август, допълни Сталоун: "Тогава ще направим големите сцени с битките и всичките актьори . Този филм ще е най-добрият от поредицата!", пише actualno.com.

След като стана ясно, че Брус Уилис този път няма да бъде част от екшън бандата, Силвестър Сталоун коментира: "Вижте, обичам Брус. Просто този път не се получи, но мисля, че Харисън Форд, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс . . . Ще бъде доста добре".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !