Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Българските звезди на лов за гаджета

отпечатай новината

11.08.2013 09:08 | Видян 3500 пъти

Българските звезди на лов за гаджета

Лятото е сезонът, в който редовият гражданин си позволява да изпадне във ваканционна безтегловност дори да е паркриан на бюрото в офиса, а не на плажа. За разлика от простосмъртните си фенове родните знаменитости не зависят от трудовата си книжка и използват напоените с мирис на морска сол дни, за да намерят идеалната половинка за себе си. Вестник Монитор направи бърз преглед на муцуните от хайлайфа, които са без гаджета, но копнеят да променят Facebook статуса си на "обвързани".

Поп идолът Орлин Павлов вече е оставил зад гърба си драматичната разяла с танцьорката Яна Акимова. Изпълнителят събира тен в Лозенец, като използва възможността хем да си почине, хем да се огледа за нова сърдечна тръпка, която да разсее тишината в спалнята му. Синът на оперни асове е доста внимателен при избора на партньорка и е решен да подложи всяка кандидатка на кастинг, за да види дали си струва да й даде нещо повече от телефонния си номер.

В интервюта най-добрият танцьор сред музикантите признава, че не е от най-активните във флирта и очаква да красавиците сами да паркират коктейл до неговия, вместо той да им поръчва анонимно.

Звездата от "Дървото на живота" Луиза Григорова още не е намерила заместник на бившия си приятел Явор Бахаров. След актьора красавицата склони глава на рамото на Стефан Иванов, по-известен в хип-хоп ъндърграунда като Wosh MC. Закачката им остана в историята още преди да навърти шест месеца. Бившият модел на "Ивет Фешън" се ожали, че страда от липсата на сродна душа.

Тя допълни, че е загубила желание да излиза вечер, като дефицитът на тестостеронна бомба под мишницата ѝ я е отказал дори от почивки на морето. "Много ми е неприятно, защото всички са с гаджета, а само аз не пасвам в нито една компания. Имам приятелки, които дори се замислят за брак, а аз няма с кого да отида на кино. Обаче нямам никакъв късмет и още съм сама", изповядва се възпитаничката на Пламен Марков.

Бившата поп старлетка Аксиния Ченкова от известно време движи сингъл. До скоро красавицата красавицата от Свищов тръбеше в интервюта, че е срещнала Единствения и той я топли още от пика на певческата й кариера. След като посрещна 2013-а в женска компания стана ясно, че нещо в приказката на брюнетката куца. До преди няколко месеца Аксиния се опитвала да пребори самотата си с непрекъснато висене във фитнеса. Надявала се, че там може да срещне Принца.

Актьорът Иво Аръков, който нашумя с образа на Тони в сериала на bTV "Фамилията" е спряган за гадже на две от най-популярните българки - Елен Колева и Мария Илиева. Отрасналия в Ростов на Дон мачо тушира слуховете, че дели нещо повече от наздравица на светски събития с тях и уточнява, че сърцето му е свободно. Изискванията му към бъдещата половинка обаче са доста сериозни - да уважава най-напред себе си, да знае какво иска, да не се отказва при първата трудност във връзката и да има очи за малките красоти в живота.
 
Снимка: в. Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !