Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Звездите разпускат по планини и морета

отпечатай новината

01.08.2013 12:10 | Видян 2232 пъти

Звездите разпускат по планини и морета

В най-мързеливия сезон повечето известни персонажи избират сравнително скрити места у нас и по света, но никога не отказват автографи на феновете. Из Черноморието или планините артистите се опитват да го ударят на пълна ваканция, но често се шегуват, че няма как да стане, защото мобилните им телефони са денонощно включени. Неслучайно за доста от тях къмпингите са любими места., пише Стандарт.

Сред най-страстните им почитатели са Филип и Милена Аврамови, които хич не се притесняват да водят по дивите места щерка си Рая. Деян Донков и Радина Кърджилова са в "Градина", където могат да забавляват лабрадора на актрисата. Пак там Лора Крумова прекарва последните дни от бременността си.

Други знаменитости изповядват философията на Панталей Пътника - като Симеон Лютаков, например. От началото на лятото актьорът не спря да обикаля България и различни континенти. Стигна дори до Коста Рика. Сега с дъщеря си Лиа са се отдали на родни забележителности. Преди дни двамата бяха в Боянската църква, но се задържаха в София само няколко часа. После веднага поеха към Мелник и Сандански, където поснимаха хубавите гледки.

Лятото донесе и нова любов за някои. Македонецът Лестер, който спечели Big brother all stars, изглежда е влюбен. "В момента имам приятелка, чието име започва с буквата "Л", но ще видим дали ще се получат нещата", издава певецът. Това накара някои да коментират, че Никола се е залюбил с Любов от тризначките, с които се запозна в риалитото. "Досега не мога да кажа, че съм имал определен тип жени, които предпочитам. Много е важно да има химия, когато си близо до момичето", казва той. И допълва: "Не бих искал да съм сърцеразбивач, защото знам каква драма е да страдаш от любов", сподели още Лестер пред македонския Go Guide.

Камелия пък се крие в Родопите. Певицата имаше участие в Свети Константин до Пещера - райско кътче с много зелени площи и красиви пейзажи. Тъкмо заради много си ангажименти, попфолк дивата отстъпи на Жени Калканджиева ролята на водеща на "Мис България". Наскоро Камелия качи снимки на страницата си във Фейсбук от пътешествието си из Родопите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !