Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елена Йончева с медийна награда за цялостен принос

отпечатай новината

24.07.2013 16:00 | Видян 2256 пъти

Елена Йончева с медийна награда за цялостен принос

Журналистката Елена Йончева, която години наред буди възхищение със смелите си репортажи от най-горещите точки на света, получи снощи голямата награда За Значителен принос в журналистиката в България по време на Третите годишни награди V.I.P. Перо 2013.

Те са учредени от агенция за публични комуникации V.I.P. Communication. Събитието събра десетки журналисти и специални гости в луксозния клуб Кенди в хотел Кемпински - София. Церемонията подкрепи благотворителната инициатива "Да спасим манастира Св. Св. Йоаким и Ана в Бистрица".

Сред гостите бе кметът на Бистрица Николай Гюров, за да даде гласност на дългия път за спасяването на тази светиня, която пази част от културно-историческо наследство с огромно значение не само за България, но и за Християнството в цял свят.

Гостите станаха на крака, за да аплодират смелата журналистка, която получи освен почетен плакет от главния ПР-мениджър на ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова, също и специална застрахователна полица от австрийската компания Уника, която да покрие опасностите при следващите ѝ горещи репортажи и филми.

Призът за Популяризиране на благотворителни каузи бе дадена на екипа на в.19 минути и Слава.

Снимка: Ангел Цветанов 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !