Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела играе комар на плажа

отпечатай новината

19.07.2013 10:10 | Видян 5718 пъти

Емануела играе комар на плажа

Емануела изкарва пари дори и докато почива. За има-няма половин час чалга дивата заработи 5 стотака с игра на белот на плажа в Равда, пише Уикенд.

От няколко дни певицата се е изнесла в морското селце хем на курорт, хем по работа. Миналия уикенд най-оборотната изпълнителка на "Ара" презентира в местно заведение новия си албум, а след промоцията се отдаде на купон и мързелуване.

В късния следобед на неделя Емануела се появи с голяма компания на плажа на Равда. По петите я следваше съпругът ѝ Никола. Верният мъж на певицата обгрижваше и нея, и колежката ѝ Джина Стоева, която сподели слънчевите бани на семейната двойка. Никола, който се венча за изпълнителката на "Тръпката" в риалитито "Къртицата", периодично снабдяваше двете дами със студена бира от най-близкото капанче.

Докато с жадна глътка обърна 2-3 чаши пиво, чалга звездата подсигури с нелоша сума семейния бюджет. Емануела се включи в игра на белот на вързано и с мъжа си ошушкаха противниковата двойка с почти 500 лева. "Айдеее, изкарахме пари за вноската за новите плочки", изцепи се през бурен смях певицата.

После разясни, че вече трети месец чака да й доставят от Италия фаянс за баня със златно покритие. Поръчала плочките за апартамента, в който ще живее със съпруга си. След като излязла от Базата на "Къртицата", изпълнителката впрегнала всички финансови ресурси, за да довърши новия дом в "Бояна".

В момента бачкаторите на обекта действали с пълна мощност. На дневен ред било облепянето на банята със златните плочки, осведоми компания Емануела. Неделната ѝ морска почивка приключи по залез слънце с масаж. Джина Стоева размачка гърба на колежката си с плажно масло. Наложи се областта около кръста да бъде намазана и с кисело мляко, понеже докато хитовата певица жулеше белот, слънцето препече и зачерви кожата ѝ.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !