Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Слави скъса с Мартина!?

отпечатай новината

11.07.2013 13:30 | Видян 2335 пъти

Слави скъса с Мартина!?

Слави Трифонов използва уикенда, за да посети родния си Плевен. За изненада на всички обаче Дългия пристигна без официалната си половинка Мартина, което допълнително нагнети слуховете, че двамата са разделени, пише Шоу.

Трифонов, който се слави като голям филмов маниак, предизвика небивал интерес, появявайки се в киното на плевенския МОЛ заедно с племенника си Теодор. Двамата изгледаха новия филм на Джони Деп – "Самотният рейнджър".

Слуховете, че Слави и Мартина не са заедно, тръгнаха от липсата ѝ в шоуто "Магаданс: Предизвикателството". Истината за този случай обаче е съвсем друга. Шоуменът просто искал да опази половинката си от медийния интерес и затова я оставил зад кадър.

Интересното е, че танцьорката не се появява и като част от балета в обикновените издания на вечерното предаване. Появиха се слухове, че е била повишена в шеф на танцовата формация, но в сайта на шоуто името ѝ не фигурира като такава.

За ръководител на "Магаданс" продължава да се води половинката на Евгени Димитров – Нели Желева. Отсъствието на Мартина от дансинга поражда съвсем резонно мълвата и за нейна бременност. Тя и Слави са заедно вече от близо 3 години и нищо чудно да е настъпил дългоочакваният момент, в който шоумен номер едно на републиката да се сдобие с наследник.

Според интриганти обаче двамата са в обтегнати отношения, след като медиите гръмнаха за афера на водещия със силиконката Звезделина Иванова. Тези дни се появи снимка, на която скандалната моделка се целува със Слави.

Според клюкари чернокосата мъжемелачка, спрягана и за любовница на Ники Михайлов, разказала пред приятелки пикантни подробности около анатомичните подробности на Дългия. "Слави е обрязан! Освен това има най-големият... който някога съм виждала", кискала се Звезделина пред приятелките си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !