Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калин Вельов и TUMBAITO с латино римейк на Лили Иванова

отпечатай новината

09.07.2013 12:45 | Видян 1866 пъти

Калин Вельов и TUMBAITO с латино римейк на Лили Иванова

От днес в радио ефира тръгва поредния горещ хит на латино формация TUMBAITO „Сбогом Море”, в който емблематичния глас на Мартин Ташев пее закачливо за Варна и морето.  Песента е част от предстоящия албум на групата, с български латино кавъри, но този път Калин и момчетата изненадват с аранжимент в стил меренге - това е един от бързите фолклорни танци на Доминиканската република.

Оригинала на песента е записана от Лили Иванова през 60те години, музиката е на големия български композитор Морис Аладжем, а текста е на поета Димитър Василев.

След незабравимото участие на TUMBAITO и Калин Вельов във фестивала A to Jazz, концертите под открито небе за латино любимците продължават с пълна сила. На 26 и 27 юли Калин и групата, ще изнесат два последователни концерта в морската градина на Бургас, придружени с открит урок по перксуии. В първия ден на сцената ще се качи и неповторимата Нина Николина. На 27ми, веднага след края на двудневната фиеста, бандата потегля към град Средец, където още същата вечер ще свири отново на открита сцена.

Събитията са организирани от Европейската комисия като част от кампанията, чието лице е Калин Вельов – „Младежта в Движение“ /“Youth on the Move”.

На 31 юли групата ще се завърне за кратко в столицата, за да вземе участие в организирания от БНР концерт пред НДК. На 3 август в рамките на фестивала „Бургас и Морето” TUMBAITO и Калин Вельов, за първи път ще представят на живо песента на Стефан Димитров "Аня" , която се завъртя в радиостанциите по-рано този месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !