Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Убиват Иво и Джаро в "Под прикритие"!

отпечатай новината

05.07.2013 14:00 | Видян 3329 пъти

Убиват Иво и Джаро в

Още два сезона ще има сериал "Под прикритие". Сценарият на четвъртия е готов, а по петия усилено се работи и е почти завършен, пише Шоу.

Наскоро екипът на филма обяви три дати за кастинг, на които ще избира хора за специална масовка, статисти и реквизити за новите серии, чиито снимки трябва да започнат в края на лятото. Веднага след като първите епизоди бъдат заснети, те ще се завъртят в ефира на БНТ.

Моментално след това ще стартира и работа по петия сезон, който ще е и последен. Точно затова Димитър Митовски и компания искат да използват зимната обстановка, с която да илюстрират най-подобаващо мрачния и неочакван край на сагата за Куката, Иво , Джаро и Мартин. "Цяла България ще плаче! Готви се наистина разтърсващ финал!", довери нашият човек от кухнята на "Под прикритие".

Петият сезон ще се завърти още през пролетта, издава още източникът на "ШОУ". Преди това обаче ни предстои четвърти, чиито снимки ще протекат в македонското градче Струмица и доста знакови местности в Южна България. Митовски и екипът му са решени да продължат традицията със снимките на различни локации, както бе в трети сезон. Там видяхме сцени по родното Черноморие, Витоша и други места.

Как ще свърши филмът

Феновете ще се простят с Джаро в новите епизоди, а коя ще е дъщеря му, с чиито дълги крака приключи третият сезон, все още не е ясно. Никоя измежду спряганите Бориса Тютюнджиева, Диляна Попова и Нина Добрев обаче няма да се превъплъти в ролята на мафиотската щерка. Иво ще сложи край на живота на Туджаров. Косъма пък ще "възкръсне" за радост на зрителите.

Александър Сано ще има няколко появи в епизодите като ретроспекция. След истерията, която настъпи с убийството на симпатичния гангстер, сценаристите на момента осъзнали, че Здравко Косъма ще трябва да се "завърне" по някакъв начин във филма. „Включването на Косъма ще е доста ключово и ще е свързано с важни събития от миналото и Ниа Туджарова. В доста от епизодите ще го видим”, коментира информаторът ни.

За пети сезон пък са предвидени снимки из Северна България – Плевен, Ловеч, както и сцени край Дунава. Според сценария дъщерята на Джаро ще мъсти за смъртта на баща си и нейните мутри ще отвлекат Иво, който ще бъде подложен на големи мъчения и в крайна сметка ще бъде драматично убит.

Куката пък ще започне да "играе" с Мартин и полицията, за да бъде сложен край на гангстерската война и да започне нормален живот със семейството си. Мариан Вълев, който също списва сценария, и останалите от екипа все още обмислят дали Куката да оцелее на финала или също да бъде "похарчен" в името на рейтинга и реакциите, които ще последват.

"Колкото по-ключови герои загинат, толкова по-епично и запомнящо се ще бъде за феновете. Хепиендът не стои на дневен ред. Само смъртта може да направи образите в "Под прикритие" безсмъртни в съзнанието на хората", отбеляза още нашият източник.

Преди три месеца стана ясно, че първите три сезона на "Под прикритие" ще бъдат излъчени в цяла Латинска Америка. Общият брой на зрителите на сериала ще бъде близо 600 милиона и за да бъде разбран от тях, сериалът е преведен на три наречия на испанския език. Продукцията бе програмирана за излъчване и в Бразилия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !