Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Слави Трифонов към Тони Стораро: "Синът ти пее по-хубаво от теб"

отпечатай новината

04.07.2013 15:15 | Видян 3105 пъти | Гласували 1

Слави Трифонов към Тони Стораро:

Снощи в "Шоуто на Слави" синът на Тони Стораро – Фики получи страхотен комплимент от водещия, който каза, че пее дори по-добре от баща си. Думите на Слави Трифонов дълбоко развълнуваха Човека-глас, който не скри колко се гордее със своя наследник.

Звездният дует гостува шоуто, за да представи първия си съвместен проект – "Кажи ми като мъж", който се появи на музикалния пазар само преди няколко дни, но вече се радва на страхотна подкрепа от страна на феновете. Освен общата песен с Големия Тони Фики изпя акапелно и популярната македонска песен "Яно мори", с което обра овациите на публиката и получи поздравления от водещия.

 Именно след това изпълнение Слави Трифонов се обърна към Тони Стораро с думите "Не ми се сърди, но той пее по-хубаво от теб!". Стораро не само, че не бе засегнат от думите, но и не скри колко се гордее с успехите на Фики. "Разбира се, че се радвам на таланта му и на постиженията му! Няма по-голямо щастие за един баща от това да види детето си по-успяло от самия него!", сподели развълнувано певецът на  'Не те заменям".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !