Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кейти Холмс празнува една година свобода

отпечатай новината

28.06.2013 14:30 | Видян 1831 пъти

Кейти Холмс празнува една година свобода

Кейти Холмс ще организира парти тази седмица, за да отпразнува първата година свобода след развода си с Том Круз, научи vsekiden.

34-годишната актриса подаде молба за развод преди близо една година след шестгодишен брак. Според слуховете тя планира да празнува с приятели в луксозния хотел Джейн в Манхатън, Ню Йорк. Запознат източник разкри, че настроението на партито с най-близките приятели на Кейти ще бъде "радостно и емоционално, тъй като тя иска да им благодари за подкрепата им през тази важна година".

Актрисата вече е преодоляла раздялата и имаше натоварена година като необвързана жена. Тя участва в пиеса на Бродуей и се снима във филм, като съчетаваше професионалните си ангажименти с отглеждането на седемгодишната си дъщеря Сури. Според близък до Кейти източник тя не смята скоро да започва нова връзка.

"Тя не обръща внимание на романтичната страна на нещата. Точно в момента не се нуждае от това. Вниманието й е съсредоточено върху Сури", разкри източникът пред списание "Ю Ес Мегъзин".

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !