Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Марта Вачкова изригна: Мъжът ми е престъпник

отпечатай новината

27.06.2013 12:45 | Видян 3646 пъти

Марта Вачкова изригна: Мъжът ми е престъпник

Само преди дни Вачкова изрина, че Радко е престъпник. "Бащата на дъщеря ми е един престъпник, но няма кой да го осъди. Не дава издръжка от години, аз си съсипвам здравето, за да се влача по дела и да го съдя. Уморих се вече!", обясни Марта пред жълт седмичник.

Някогашният ѝ съпруг е бесен и обмисля дали да я съди. Той е на мнение, че Марта травмира дъщеря им и непрекъснато я насъсква срещу него.

"Тя се държи така сякаш аз съм я изнасилил и така е забременяла с дъщеря ни. Все пак ние имахме брак и Рада е наше общо дете. Не е възпитано един родител да говори така пред детето си за другия родител и да го нарича престъпник. Още повече публично! Обичам дъщеря си, каквото и да говори майка ѝ. Рада е колкото нейно, толкова и мое дете. Най- малко тя носи моето име", коментира бесният Радко.

Рада в момента е на 16 години и изживява тежко войната на родителите си. Момичето било силно привързано към майка си, но искало да има пълноценен контакт и с баща си. Двамата се виждали поне веднъж в месеца и редовно се чували по телефона. Тя се опитвала да накара майка си да бъде по- умерена към баща ѝ, но Марта Вачкова нещяла и да чуе.

Актрисата дори разкри, че в миналото е била жертва на домашно насилие. "Физическото насилие е нищо в сравнение с психическото. На боя ти веднага отвръщаш. Но кое е ответното на обидата? Няма по- страшно от това да ти се внушава, че за нищо не ставаш, че не си добра майка, че не можеш да готвиш, артистка не можех да бъда, нищо не бях. Ад! Не искам да си го спомням", жалва се водещата. Тя нямала нищо против да попада в графата "стари моми" но не и да я свързват с бившата ѝ половинка Радослав Младенов.

Снимка: e-burgas.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !