Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Tumbaito и Калин Вельов с нов летен хит за фестивала "Бургас и Морето"

отпечатай новината

22.06.2013 09:00 | Видян 2055 пъти

Tumbaito и Калин Вельов с нов летен хит за фестивала

Певеца и барабанист Калин Вельов, вчера навърши 40 години. За рождения си ден музиканта заедно с най-атрактивната българска латино формация TUMBAITO, записа чисто нова песен,  специално за "Бургас и Морето", която от днес тръгва в радио ефира, но ще бъде представена за първи път на живо в рамките на фестивала през м. август.

Песента в стил реге носи заглавието "Аня" и е горещия морски хит на TUMBAITO за това лято.
Музиката е на легендарния български композитор, написал едни от най-големите шлагери - Стефан Димитров, текстът е на Асен Ошанов, също оставил лириката си зад големи български хитове, а аранжиментът е дело на самите музиканти.

Фестивалните емоции на групата обаче ще започнат още на 28ми юни в парка зад басейна "Спартак". Там момчетата ще имат честта да открият третото издание на неповторимия A to JazZ Festival 2013, на който ще представят албума си от латино кавъри на стари български песни и ще подгреят една от най-актуалните в момента бразилски джаз диви - Жандира Силва.

На 22 юни TUMBAITO ще вземат участие и на фестивала на изкуствата и талантите „РАЗГРАД – ГРАДЪТ Е СЦЕНА”, където по-рано през деня Калин и бандата са организирали перкусионен открит урок за всички любители на ударните инструменти.

На 26 и 27 юли TUMBAITO, заедно с Калин и Нина Николина, ще изнесат два последователни концерта придружени отново с открит урок по перксуии в морската градина на Бургас. Събитието ще се случи в дните на музикалния фестивал “Spirit of Burgas” и е организирано от Европейската комисия като част от кампанията, чието лице е Калин Вельов – „Младежта в Движение“ /“Youth on the Move”

В програмата на певеца перкусионист за това лято е включено и заснемането на видеоклип с Тони Димитрова в Бургас към дуетната им песен „Вяра и Любов“, която двамата записаха и пуснаха по радиото преди няколко месеца. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !