Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

ВИП-ове се изгавриха с Тодор Колев

отпечатай новината

12.06.2013 09:45 | Видян 44860 пъти

ВИП-ове се изгавриха с Тодор Колев

Хора, които се бият в гърдите, че са обичали Тодор Колев , се оказа, са правили това по-скоро от популизъм. Поне така излиза от подписката в подкрепа на инициативата да се издигне паметник на актьора, пише Шоу.

Монументът трябва да бъде издигнат в градската градина на Шумен. За изграждането на паметника ще са нужни около 90 000 лв. Средствата се набират изцяло с дарителска кампания, а до момента по сметките са постъпили едва около 3000 лв.

Сред т. нар. дарители е и бившият депутат от ГЕРБ Ивайло Тошев. Името му нашумя преди време, когато се нареди на "опашка" за телефони "Верту". От списъка с дарителите за паметника става ясно, че той е дал цели.... три лева. Малко повече – пет лева е дал омбудсманът на Шумен Иван Капралов.

Интересно е и дарението на актьора Георги Мамалев, който иначе демонстрира голяма любов към покойния Тодор Колев. Той е дал единствено своята подкрепа за идейния проект и се е подписал, но не е депозирал нито един лев. Най-щедър е рекламният експерт Максим Бехар, който е дарил 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !