Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Емануела захапа здраво Алисия

отпечатай новината

06.06.2013 14:45 | Видян 5161 пъти | Гласували 1

Емануела захапа здраво Алисия

Голямата уста на фолка Емануела не пропусна да коментира в типичния си стил раздялата между колежката ѝ Алисия и футболиста Ники Михайлов, пише Шоу.

"За съжаление с футболистите е така - рано или късно ти бият шута. Даже се учудвам, че толкова се забави това писмо. Но не се притеснявам за нея, тя бързо ще си намери друг футболист. Като двойка обаче повече харесвам Валери и Николета", бе реакцията на Емануела относно раздялата между Алисия и Ники Михайлов.

В типичния си директен и на моменти леко ироничен стил, на въпроса дали тази раздяла ще навреди на кариерата на Алисия, фолкпевицата се обърна към шефа си Виктор Касъмов с репликата: "Шефе, затова ли ме караш да правя дует с нея?! Шефът ми постоянно ме кара да правя дует с нея, защото иска да ни види двете. Ники Михайлов досега явно ни е бил пречката, но аз по принцип не го харесвам. Аз харесвам Валери Божинов и Николета. И нямаше как да направя дует с нея, сега пък може и да измислим нещо... Не, няма да правим, бъзикам се. Как ще ѝ навреди на кариерата - то в крайна сметка си беше ясно, че ще се разделят. Спокойно, тя ще намери някой друг, ще намери някой нов".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !