Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Джаро си прави "Нова коса" при жената на Орлин Горанов

отпечатай новината

05.06.2013 14:15 | Видян 2560 пъти

Джаро си прави

Орлин Горанов отложи старта на нов професионален проект в чужбина заради актьора Михаил Билалов.

Джаро от „Под прикритие”, който наскоро влезе в ролята на строгия и справедлив Бог в постановката на Явор Гърдев „Почти представление” , стана първият клиент на лазерната терапия „Нова коса” във фризьорския салон на „Кемпински Зографски”.

Той е собственост на съпругата на Орлин Горанов - Валя. Известният с перфектната си форма и изискан вкус певец  лично намести под лазерната каска топ актьора и му обеща, че след 3-4 месеца ще му поникне нова, по-гъста и здрава коса. Той му връчи и пълен комплект от натурални продукти , изработени по специален патент на американската компания, които съживяват и възстановяват косата.

Мишо Билалов се подложи на терапията „Нова коса”, която е №1 в света в борбата с косопада, заради нова актьорска задача. Богът запази тайната около нея, но издаде, че ролята е на по-млад човек, който трябва да има по-свеж вид. „Няма да скоча от 6-тия етаж заради суетата, но ще направя всичко възможно, за да може външният ми вид да работи за професията ми”, сподели звездата от „Под прикритие”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !