Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Друса ли се Преслава?!

отпечатай новината

13.08.2008 13:01 | Видян 46741 пъти | Гласували 13

Друса ли се Преслава?!

Певицата номер 1 за 2007 година била хваната да шмърка кокаин в гримьорната преди концерта в Стара Загора, част от лятното турне на Пайнер, предаде "Труд".

Тази клюка се разнесе като топъл хляб из жълтата преса в страната. Преслава била забелязана от колежката си Камелия, докато поемала през носа си от наркотичното вещество, и то не сама, а в компанията на  гримьорката си. Носи се и слух, че звездата била подтикната от едно от бившите си гаджета и постепенно започнала да се "влюбва" в белия прах, защото той я правел по-свежа за участия и по-вталена за тоалети.

"Ако музиката е наркотик, то ние всички в "Пайнер мюзик" се друсаме непрестанно", коментира жълтините PR-ът на музикалната компания Любомир Костадинов.

Причината за уморения външен вид на поп-фолк дивата не е нито кокаин, нито каквито и да било други наркотични вещества. Като една от най-актуалните изпълнителки за летния сезон, Преслава непрестанно пътува по участия, разпръснати на далечни точки в страната и поради натоварения си работен график често не намира време за здрав сън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !