Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Икебаната срещу Гибона в Къртицата

отпечатай новината

29.05.2013 16:30 | Видян 2035 пъти

Икебаната срещу Гибона в Къртицата

19 дни преди големия финал на Къртицата на 17 юни, в Базата враждуват два основни лагера. От една страна е приятелския кръг на  Гиби, Тошко и Киро, а от друга е обединението  на Велислава, Икебаната и Марина, които от известно време се представят като големите жертви в шоуто.

Деян Икебаната безспорно е един от най-противоречивите образи в Базата. От една страна стои скандалния образ на изпълнителя на Съчки събирам, а от друга – ранимата и изключително емоционална  натура, която той разкри в шоуто до този момент. Певецът  се почувства неразбран от останалия свят, защото на дневен ред в Базата бе стойността на творчеството му.

Деян Икебаната запази самообладание пред погледа на своите съотборници - Любо, Кирил и Тодор, но няколко часа по-късно той реши да сподели болката си от това, че се чувства недооценен с единствения човек, който сякаш го разбира в Базата – самия той. От първия ден на шоуто Велислава не пропуска удобен момент, в който да разкаже за трудния си живот и неприятните моменти от своето минало.

В началото това предизвика съчувствието  на почти всички в Базата, но сега  повечето от останалите участници приемат  това като стратегическо поведение от нейна страна с цел да се изкара жертва пред зрителите и така да спечели  в шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !