Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Васил Божков ще става дядо

отпечатай новината

17.05.2013 09:45 | Видян 6163 пъти

Васил Божков ще става дядо

Най-богатият българин Васил Божков ще дундурка бебе през есента. Босът на НОВЕ холдинг очаква появата на внуче, плод на любовта между сина му Антон и Ива Софиянска, дъщеря на бившия столичен кмет Стефан Софиянски.

Приятелки на Ива издават пред „Всеки ден", че средната от трите щерки на Софиянски е бременна в трети месец от наследника на Васил Божков. Именно заради предстоящото бебе Ива и Антон Божков взели решение да се оженят. Сватбата е насрочена за средата на юни, а тържеството по всяка вероятност ще се проведе в столичния „Гранд хотел София" в тесен приятелски кръг.

Близки до младоженците споделят, че след венчавката Ива и Антон заминават на меден месец в Сен Тропе. Васил Божков е наел за целия летен сезон луксозно имение на френската Ривиера, за което се е изръсил с близо 80 000 евро.

Ива Софиянска ще роди детето си в столичната клиника „Свети Лазар". Бъдещата майка и възлюбеният й Антон твърдят пред приятелите си, че не искат да знаят предварително пола на бебето, за да бъде изненада и за самите тях. Отсега е ясно, че ако детето е от мъжки пол, ще носи името на дядо си Васил Божков.

Ива и Антон Божков се залюбиха преди 4 години в Лондон и оттогава са неразделни. Младите прекарват по-голяма част от времето си в английската столица и по всяка вероятност ще живеят на Албиона и след сватбата си. В началото на годината наследникът на най-богатия българин се сгоди за щерката на Софиянски, подарявайки й пръстен с диамант за 15 000 евро.

Бившият кмет на София Стефан Софиянски е дядо от 7 години, след като през 2006-а първородната му щерка Елена роди момченце. Малкият Стефан е голямата гордост на политика с вечната усмивка. Васил Божков пък за първи път ще стане дядо.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !