Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Райна се връща при Коцето

отпечатай новината

09.05.2013 15:30 | Видян 3431 пъти

Райна се връща при Коцето

Само за седмица два скандала се стовариха на главата на Райна, пише "Галерия". Най-напред тя бе обвинена, че е казала в ефир, че Константин е наркоман и редовно употребява дрога. В предаването на Сашо Диков тя изпълнителката разкри, че бившият ѝ през цялото време се е дънил и е давал глупави извинения за постъпките си, съяо така добавя, че тя не е ревнива, а просто си има принципи. Тези ѝ признания развълнуваха и нейните, и неговите фенове.

Мнозина предполагат, че сега тя си връща за времето, в което Коцето обесняваше как, когато тя е дошла в София се е страхувала сама да предича улицата и да стъпва по трамвайните релси. Каквото и да се говори обаче, изведнъж обърнаха палачинката и започнаха да печелят пари от напомнянето за техните отношения и четирите им хитови дуета. Съвсем скоро двамата ще радват нашите емигранти в Лондон в един от най-големите клубове в града, където редовно се провеждат български партита.

Константин уточни, че въобще не се сърди на нито една дума на своята партньорка и че това, което се говори са абсолютни глупости. Никога не я е гонил от неговите клубове, нито е ограничавал достъпа ѝ до там. Самият факт, че ще пеят заедно показва, че те не само не се мразят, а даже са в добри отношения.

Тъкмо тази интрига отшумя и веднага замесиха горката певица в нова. Понеже се наложи да замести Стелла в "Денсинг старс" заради контузията ѝ, всички започнаха да я спрягат с Атанас Месечков.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !