Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тризначките напускат България, били обидени

отпечатай новината

08.05.2013 16:30 | Видян 2216 пъти

Тризначките напускат България, били обидени

Останали без пари и огорчени от липсата на медийно внимание, тризначките Вяра, Надежда и Любов взеха трудното решение да емигрират за втори път в Лондон. Дни преди отпътуването си те споделиха пред свои приятели какво ги е накарало да избягат от България, рискувайки да попаднат в лапите на международната мафия. В техния типичен стил те разказаха, че заработеното от телевизионните предавания отдавна е изхарчено, а любовната мъка на Надежда по македонеца Лестер е натежала повече от всичко останало, съобщава Struma.bg.

"Ами тук сякаш ни забравиха. След "Биг брадър"-а се попукаха да ни викат по телевизиите, тикаха ни пари в ръцете, а сега - нищо. Освен това Лестер обиди Надежда жестоко, като се хвана с някаква негова приятелка от детските години и така напълно провали мечтите ѝ за брак. Тя ги видя да се целуват", сподели Любов.

Всички тези злощастни събития принудили тризначките да поемат отново към Лондон, където за втори път да пробват късмета си във фризьорския бизнес. Първият им опит претърпя тотален провал и при връщането си у дома те признаха, че едва са се отървали да не ги направят професионални проститутки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !