Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ники Михайлов, Ники Кънчев и Слави Трифонов с награди за благородство

отпечатай новината

08.05.2013 12:15 | Видян 2461 пъти

Ники Михайлов, Ники Кънчев и Слави Трифонов с награди за благородство

След журналистическо гласуване, Ники Михайлов, Ники Кънчев и Слави Трифонов ще си тъгнат с награди за благородство от годишната церемония Charity Awards 2013, която ще се проведе в хотел Кемпински, от 19.30 часа в Деня на Европа 9-ти май.

Ники Михайлов получава приза в категорията спорт, "Шоуто на Слави" и "Стани Богат" в категорията телевизия. БТВ си тръгва с още една награда за кампанията "Да изчистим България за един ден".

Сред наградените са инициативи, които са помагали благотворително през годината. Това са "Метатрон в помощ на инвалидите", благотворителният мач, в помощ на туберколозно болни по инициатива на хотел Кемпински, Кока-Кола, СОБТ и ТВ 7, HaiLife към Facebook и  HITACHI за благотворителния търг за Деца с вродени лицеви аномалии, Австрийското посолство с "Виенски бал София", Uni Credit Bulbank с дарение за с. Бисер, Стефан Шарлопов за благотворителните коледни балове и кампаниите "Висящо кафе" и Holiday Heroes.

Годишните награди ще се проведат в помощ на деца, болни от церебрална парализа. „Колко много болка има около нас. Понякога ми е толкова трудно да се боря и справям сама със всичко. Така ми се иска да има някой, който да е до мен в тази борба и да ми помага с кампанията за Снежанка. Държавата нехае за различните деца, като нея, затова аз сама опитвам да се боря за по-добър нейн живот” – казва майката на едно от болните деца, Ана Дамянова.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !