Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ирен Кривошиева влюбена в оператора на Елена Йончева

отпечатай новината

07.05.2013 16:30 | Видян 3256 пъти

Ирен Кривошиева влюбена в оператора на Елена Йончева

Актрисата Ирен Кривошиева представи новата си любов в ефира на „На кафе" по Нова телевизия. Мъжът, с когото живее от няколко месеца, се казва Николай и за повечето светски журналисти е известен като оператор на Елена Йончева, пише 24 часа.

Николай и Ирен Кривошиева се запознават именно покрай неговата работа - преди три години той, заедно с Люба Кулезич, трябвало да снима интервю с Ирен в дома й. В този момент не знаел нищо за нея, само бил чувал името й. Дори смятал, че е манекенка. Когато обаче пристигат в дома на актрисата и разговорът между Ирен и Люба Кулезич започва, той разбира коя е тя, както и че има пет брака зад гърба си. Тогава спонтанно се запитал дали на жена с пет брака може да се вярва. В момента обаче тяхната любов е доказателство, че човек може да обори сам себе си.

Втората среща на Ирен и Ники също е странна - тя се случва чак в далечен Непал. "Той избяга чак в Индия за година и половина, но аз "случайно" отидох при него", подхвърли през усмивка актрисата. Николай не скри, че връзката му с Ирен Кривошиева го кара да се променя всеки ден - да поставя на преден план чувствата си и да се освобождава от предразсъдъците, които обществото и възпитанието му е наложило. Ирен пък е доволна, че покрай любовта си с Николай за първи път мисли, докато обича. Тя призна, че в предишните си връзки се е хвърляла лудо - само е обичала и чак накрая е започвала да мисли, докато сега е различно.

Двамата разказаха и как заедно се грижат за 10-годишно циганче, което един ден Ники довел вкъщи. "Измихме го, изкъпахме го и то започна да идва често", обяснява Ирен.

Общуването им носи взаимна полза, защото докато те го учат на хигиена и му помагат с училището, той пък несъзнателно ги учи как да са свободни. На любовта й с Ники особено много се радва и синът й Владо - може би поради факта, че двамата мъже имат много общи виждания за света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !