Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Благодарение на дядо си днес Мамалев празнува имен ден

отпечатай новината

06.05.2013 16:45 | Видян 1641 пъти

Благодарение на дядо си днес Мамалев празнува имен ден

По традиция на Георгьовден у Жоро Мамалев се събират цялата рода и много приятели, пише blitz.bg. Според още по-стриктни неписани закони жените у дома - съпругата, майката, тъщата, се занимават с агнето. А Георги отговаря за вината. Той е голям почитател на поморийските сортове и ще черпи само с избрани селекции от тях - бяло, червено, розе.

Мамалев носи името на дядо си. Неговата баба Яна от село Мамарчево, Ямболско, здраво се скарала с мъжа си как да бъде кръстен новороденият. Всеки теглил към своето си име. Надделял дядото, но със съвсем малко и на косъм Георги Мамалев щеше да бъде Янко Мамалев.

Наскоро актьорът се върна от Канада, където между 12 и 22 април игра в четири града Монреал, Отава, Торонто и Ниагара. Актьорът представи моноспектакъла си "Kакво става", където влиза в кожата на седем персонажа, а на финала пее на живо песен по свой текст, в която със самоирония отбелязва, че "приема ада за награда"...

"Температурите бяха от едната крайност в другата. В Монреал беше минус 4 градуса, а на Ниагара - плюс 27. Всичко мина с голяма любов и радост. Концертът в Торонто беше суперпразник. В тази огромна зала се почувствах като голяма звезда. Важни са тези събития, за да могат емигрантите да не забравят родните си обичаи, език", разказва пред "Стандарт" Мамалев. Макар и празници, тези дни той е в работна треска, защото на 10 и 14 май му предстои премиера в "Сълза и смях" на английската криминална комедия "Обир", в която играе инспектора.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !