Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ето как ваят тела бг звездите

отпечатай новината

06.05.2013 14:00 | Видян 7757 пъти | Гласували 1

Ето как ваят тела бг звездите

Яна Маринова е сред актрисите с перфектна фигура, пише 24 часа. Категорична е, че тялото се вае още в детска възраст. Като малка е тренирала художествена гимнастика и лека атлетика, а сега, за да има стройни крака, се занимава със салса и аеробика. "Разтягане с шпагати и каланетика оформя дълги и красиви мускули", казва Яна.

Младата актриса Евелин Костова е поредното доказателство, че освен ген стройната фигура се дължи и на тренировките в ученическите години. До 7-и клас тя се занимава с лека атлетика и тенис на корт. Иначе обича да кара колело и в топлите дни така се придвижва из София. В НАТФИЗ имат по около час и половина разгрявка всеки ден.

Със специални тежести Диляна Попова прави упражнения вкъщи за оформяне на крака и дупе. Моделката, която вече повечето хора познават като актриса, влиза в залата за фитнес най-много три пъти в седмицата. Заради идеалните си форми тя многократно е канена да рекламира бански костюми и бельо. Преди няколко години се запалила по бокса, но вече не намира време за него. "Красивите крака трябва да са с тънък глезен, малки колене и стегнати бедра", казва Диляна. В началните класове тя тренира хандбал, но прекъсва след 7 клас.

"От цялата фигура най-много харесвам краката си", споделя Мис България 2011 Ваня Пенева.Те са доста по-дълги от торса ѝ, което създава визуалната илюзия, че е още по-висока, пише още 24 часа. Миналата седмица Ваня дори спечели награда за перфектни крака в конкурс за идеална фигура. В детството си се е занимавала с лека атлетика, балет и спортни танци. В момента се поддържа с фитнес и крос, но гледа да не прекалява с тренировките. "Ако ходя по-често в залата, краката ми ще станат твърде мускулести и няма да изглеждат толкова слаби", обяснява манекенката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !