Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мисис България Ана Иванова кани холивудски актьори на Мистър Европа

отпечатай новината

29.04.2013 16:15 | Видян 2381 пъти

Мисис България Ана Иванова кани холивудски актьори на Мистър Европа

Като дву-часово зрелищно шоу са предвидили организаторите, сред които и Мисис България Ана Иванова, да протече конкурса Мистър Европа. Надпреварата за първи път ще се проведе в Монако, на 18 май от 21 часа и ще е под патронажа на кралското семейство. След 4-месечно гласуване, останаха финалистите на 14 държави, сред които и българина Борислав Митрев, който работи като програмист. Всеки един представител ще бъде подкрепян от консула си в Монако.

Водещ на церемонията ще е Мистър Швейцария Хосе Лара. Шоуто ще е в стил холивудска продукция, а на сцената ще видим съвременните гладиатори. Гостите ги очакват микс от каскади, тъй като режисьор на вечерта е известен холивудски каскадьор. Известни изпълнители, чиито имена още се пазят в тайна, ще пеят между туровете.

Сред гостите се очакват един куп звезди - имайки предвид, че по същото време се провежда филмовия фестивал в Кан, част от журито на кинофорума в лицето на Стивън Спилбърг и Никол Кидман, също има вероятност да се присъединят към вечерта на Мистър Европа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !