Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мамалев разтресе Ниагарския водопад

отпечатай новината

25.04.2013 12:30 | Видян 2143 пъти

Мамалев разтресе Ниагарския водопад

Любимият комик на поколения българи - Георги Мамалев, зарадва със смешни скечове българската емиграция в Ниагара. В града до световноизвестния водопад има стотици нашенци, съобщи пред „Всеки ден" Иво Георгиев, който от години живее в Канада.

„Жоро Мамалев е тук от седмица заедно с жена си Ели. Вече изнесе представление в залата на местната библиотека. На всички ни беше много приятно да го гледаме", призна имигрантът ни, който изпрати снимка от шоуто. „Актьорът не е от придирчивите, спи у семейни приятели в Ниагара", обясни още нашият информатор.

По думите му Ниагарският водопад била една от любимите задгранични дестинации на семейство Мамалеви. „След шоуто отидохме в българска кръчма, където веселбата ескалира. Жоро е супер, всички българи тук много му се радват", призна нашенецът. И подсказа, че няколко българи планират да изненадат комика, като го заведат на няколкочасов тур в казината на самия водопад.

„Всеки ден" научи още, че в Ниагара Мамалев е навсякъде със съпругата си и не я изпуска от поглед дори за момент. Преди време актьорът призна, че с Ели ги запознала братовчедката му Евелина Одисеева, анестезиолог във ВМА.

„Тъкмо работата помежду ни потръгна, заминах с Народния театър да играем „Опит за летене" във Варшава през 1980 г. Върнах се и тъкмо затоплим отношенията, пак турне в Атина", върна лентата народният любимец.

През юни 1980 г. обаче заминали за Созопол за 4 месеца, за да снимат „Оркестър без име". „Там вече Ели дойде. Версията бе, че двете с братовчедка ми отиват на море. От морето се върнахме много влюбени, оженихме се и на следващата година се роди Александър", припомни си младините Георги Мамалев.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !