Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Дружбата между Кака Лара и Гала - минало

отпечатай новината

24.04.2013 12:15 | Видян 3230 пъти

Дружбата между Кака Лара и Гала - минало

Водещата на "На кафе" спря да вдига телефона на бившата си заместничка, научи "Всеки ден". Край с емблематичното женско приятелство между Гала и Кака Лара! Това е най-прясната клюка, която от седмица обикаля коридорите на Нова телевизия.

През април миналата година Кака Лара прекрачи прага на Нова телевизия като асистент и репортер в сутрешното токшоу на Гала . Девет месеца бившата водеща на "Милион и едно желания" бе рамо до рамо с известната блондинка, като дори на няколко пъти поемаше щафетата напълно сама да води предаването, след като Гала бе в болнични заради раните по лицето, причинени ѝ от домашната котка.

В началото на тази година обаче Лара получи примамливо предложение от новия новинарски канал "Нюз 7". Тя реши да го приеме и със сълзи на очи в ефир, заклевайки се пред камерите във вечно приятелство, се раздели с доскорошната си шефка и приятелка. Само месец след това обаче няма и помен от тази дружба, като основният виновник за това е Гала .

Кака Лара проплакала, че имала уговорка със старата си приятелка да разменят дрешки за децата си, но Гала не искала и да чуе за нея, и най-демонстративно отхвърляла телефонните повиквания, след което не ѝ се обаждала. Хора от обкръжението на плевенчанката коментират, че тя винаги е била лицемерна и изкуствена.

Снимка: potv.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !