Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Куката лъсна на тениски

отпечатай новината

22.04.2013 11:45 | Видян 2879 пъти

Куката лъсна на тениски

Увековечиха Куката на тениски. Героят на Мариан Вълев от сериала Под прикритие вече доби съвсем иконичен образ и украси тишъртки. Фланелките се продават между 30 и 35 лв. Самият актьор пусна фотоси в профила си във Фейсбук с тениските, върху които грее най-обичаният сред бандите - Куката, научи Супер 19'.

Една от снимките, на които култовия тв мафиот гледа лошо, както само той може, е правена от фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова. Има варианти в бяло, черно и сиво. Поръчват се през социалната мрежа. От миналата седмица пък Мариан Вълев, Александър Сано и Ирена Милянкова тръгнаха из България да си търсят двойници. Куката, Косъма и Съни, както ги познаваме от гангстерската поредица, ще посещават различни дискотеки в страната, в които ще се оглеждат за хора,  приличащи на тях.

Вълев например ще прави импровизиран кастинг по танци, така че кандидатите да демонстрират уменията си и да се опитат да повторят емблематичния танц, който той изигра в един от епизодите на сериала. Актьорите се превърнаха в истинска сензация заради криминалния сюжет и сега всички ги наричат с екранните им имена.

Според последната информация снимките на четвърти сезон ще започнат през лятото в Македония, както първи съобщи Супер 19`. Сценарият на поредните 12 серии е написан, а излъчването им ще започне тази есен. Междувременно Сано пък започва снимките на нов сериал. Този път под ръководството на братя Чучкови, с които актьорът работи по филма TILT.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !