Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Глория и Светльо са победителите в Дансинг Старс във вота на slava.bg

отпечатай новината

15.04.2013 18:00 | Видян 3351 пъти

Глория и Светльо са победителите в Дансинг Старс във вота на slava.bg

Първото място в Дансинг Старс ще бъде взето от фолк примата Глория и нейния партньор Светльо според читателите на светския сайт slava.bg. Още с влизането си певицата заяви, че участва в предаването с ясното желание за победа и намерение да прегази като огромен валяк цялата конкуренция.  

Тя коментира, че е роден боец и няма никакви притеснения, че ще трябва да се състезава с доста по–млади и гъвкави от нея опоненти.  Гло разкри, че основната причина да се впусне в ритмите на танцувалното риалити е желанието ѝ да се научи да танцува.

Читателите на slava.bg са класирали на второ място  Петко и Яна, чиято история разнищваме на следващите страници в Супер 19`. Двойката нашумя повече с любовните си взаимоотношения, отколкото с танците, но е факт, че феновете им симпатизират. Според редица форумци пък, цялата любовна идилия е скалъпена от продуцентите, за да се вдигне рейтинга на риалитито.

Новата любовна двойка Део и Петя са на трето място в класацията. Разкриването на тяхната тайна връзка им вдигна двойно рейтинга. Според мълвата и да не спечелят титлите Крал и кралица на бала, двамата ще останат до финала на Дансинг Старс през юни.

В дъното на нашата класация, читателите са поставили двойките Латинка Петрова и Фил , както и Ангел и Дорина, които са влезли в шоуто най-вече за слава, отколкото за победа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !