Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лестер скочи срещу Митко Пайнера

отпечатай новината

15.04.2013 12:30 | Видян 2207 пъти

Лестер скочи срещу Митко Пайнера

Македонецът Лестер, който стана победител в последния сезон на българския Биг Брадър, призна, че е скаран с тризначките Вяра, Надежда и Любов, научи Супер 19'.

“Всички ме питаха как мога да се държа приятелски с тях, но аз не ги познавах. В началото с мен не бяха такива. Според мен са злобни, глупави, лъжливи. Аз винаги търся добрите качества в един човек. Разбрах какви са, когато дойдоха при мен в Хърватска. Не искам да говоря много за тях”, казва той.

Брадърът е разочарован и от шефа на Пайнер Митко Димитров. “Първо шефът на фирмата ми даде 20 дни, за да размисля и когато се обадих след 20 дни, той ми каза: "Не си отговорен, защо ми звъниш чак сега?!". Той ми каза още, че съм все още дете и не бих могъл да се справям с ангажиментите, но не мисля, че е точно така”. Лестер е на мнение, че и българките, и македонките са добри в секса, но нашенките имали повече чар и били по-страстни. Трите сестри решиха да отвърнат на удара. Вяра, Надежда и Любов не останаха по-назад и решиха да атакуват бившия си приятел, с когото бяха в близки отношения.

"Злобни сме, като не го прибираме у дома, да го гледаме като наше дете. Ще го приберем, когато стане мъж", изцепиха се те. Лестер все още няма половинка до себе си и признава, че упорито си търси гадже. "Търся си булка, за която да се оженя", казва младокът. Красавецът е категоричен още, че няма нищо против гейпопуляцията, но мъжете не го привличат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !