Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Петко обядва с Яна, нощем с Николета

отпечатай новината

15.04.2013 11:45 | Видян 10285 пъти

Петко обядва с Яна, нощем с Николета

Партньорите в Дансинг Старс Петко Димитров и Яна Акимова публикуваха снимки, на които без свян демонстрират интимна близост. Близки до бизнесмена и половинката на певеца Орлин Павлов коментират, че двамата прекарват много време заедно, но отлично прикриват отношенията си. Самата Яна отрече да има връзка с Петко и каза, че все още е с половинката си Орлин. Действията на танцуващата двойка обаче показват друго. Те прекарвали изключително много време заедно и изглеждали много влюбени, коментират очевидци, пише Супер 19'.

Въпреки че двамата упорито отричат да са влюбени един в друг, бизнесменът Петко Димитров и танцьорката Яна продължава да са една от най-обсъжданите двойки в Дансинг Старс. Сега те изненадаха и с фотосесия в басейн и отново вдигнаха шум около себе си. Снимките съвсем не са невинни и веднага се намериха зрители на предаването, които да коментират държанието на двамата. Според някой Петко се държи непристойно, тъй като Яна е с цели 15 години по-млада от него.

Двамата първо бяха на конна езда и изглеждаха повече от щастливи. Непрекъснато споделят във Facebook и все по-горещи снимки, и е много трудно човек да повярва, че не са заедно. Според някои зрители на шоуто двмата просто търсят евтина сензация и са единствената двойка, която си позволява подобно поведение.
“Защо никоя друга двойка не си позволява подобни волности. Дорина и Ангел например са млади и е по-вероятно те да се държат по такъв начин. Петко и Яна търсят евтина сензация, демонстрирайки отношенията си”, разсъждава зрител на танцувалното риалити по интернет форумите. Други пък призовават Петко и Яна най-накрая да признаят връзката си и да се свърши с цялата драма.

Човек на Супер 19` пък отново засече двете гълъбчета да обядват в центъра на София в заведението менажирано от Петко. През цялото време танцуващите не спираха да се прегръщат и шегуват с околните. Бизнесменът дори хранеше Яна и закачливо й подаваше парченца плодове в устата.

Неотдавна интригата още повече се заплете след като стана ясно, че след като закусват и обядват заедно, им се случва и да вечерят насаме. Петко призна в тв интервю, че след лайфовете понякога се заседяват до късно да коментират представянето си на сцената. "Някой път се случва да бъде и на маса, но аз не виждам нищо лошо в това", почти се оправдава бившият на Преслава.



продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !